USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У центральному парку Луцька курсуватиме прогулянковий катер

9 Червня 2017 17:09
Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки розчищають від хащів. Окрім звільнення зелених зон від самосівів, відновлять й спортивний інвентар, зони для волейболу, футболу та впровадять нові інфраструктурні об’єкти, зокрема з’явиться нова розвага для містян – прогулянка річкою на катері.

Хід робіт сьогодні, 9 червня, інспектував виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук та заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук.

Огляд території розпочали із зони за спорткомплексом «Спартак», де вже розчистили значну частину території.

«Колись тут була прекрасна відпочинкова зона, втім з роками усе заросло та стало місцем збору пияків, наркоманів, де збиралися сумнівні компанії. Сьогодні цю всю зону ми відновлюємо. Вирізали хащі й продовжуємо роботи. Маємо привести в належний стан всю зону від спорткомплексу «Спартак» до річки й по дамбі до центрального пляжу. Також відновимо спортінвентар, а що не піддається ремонту, то встановимо нові об’єкти інфраструктури. Для любителів волейболу встановимо на майданчику сітку, а для шанувальників футболу облаштуємо поле ліворуч від «Спартака», - розповів Ігор Поліщук.
Також у цій зоні вирішили вирівняти територію, аби місцина із малими пагорбами стала комфортною для відпочиваючих. Також тут буде плавний схід до річки.

«Наразі ведуться переговори з інвестором для відновлення місця, де колись причалювали катери. Прогулянковий катер буде цікавим атракціоном для лучан. Також зробили нові сходи для спуску в річку та плануємо встановити нові лавки», - інформував виконувач повноважень Луцького міського голови.

Та додав, що зараз є багато можливостей змінити місто на краще, відповідно, й багато відповідальності, тому до цього питання підходять особливо ретельно.

Не забули й про людей із особливими потребами.

«Є чимало звернень від людей з вадами здоров’я, які не можуть дістатися до центрального пляжу, тому ми зробимо тут пандус, аби візочники могли заїхати сюди. Це має бути ближче до центральної алеї. Також днями розчистимо річку від дерев, які в неї попадали», - пояснив заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук.
Посадовці кажуть, що хочуть в Луцьку бачити відпочинкову зону не гіршу, ніж в столиці. Тому після завершення робіт готуватимуть загальну концепцію розвитку парку, яку можна буде впроваджувати з наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вовк Показати IP 9 Червня 2017 17:57
чорт забирай але до цього Поліщука з являється довіра і повага.
Зайчик до вовк Показати IP 9 Червня 2017 18:27
Ооойййй))))
Волинянин до вовк Показати IP 19 Червня 2017 00:20
Керовнік керує-підлеглі виконують!Хазяїн!Дав би Бог щоб він так турбувався про Луцьк після виборів!Поживемо-побачимо!
нарешті дочекалися Показати IP 9 Червня 2017 18:04
Скільки ми писали за останні роки , скільки Петрович - наш беззмінний директор пляжу звертався до міської ради, крім зацементованої верхнньої сходинки і дерев яних решіток на перших сходах , нічого не робилося , а як заросло русло в межах пляжу . рятувальникам нічого за 20 метрів не видно Ми думаємо , сподіваємося , що в. о . міського голови є людина , яка дружить з спортом , виглядає чудово і спортивно, зрозумів . схопив на льоту проблему пляжу !Адже колись пляж був великим і затишним . була лягушатня для діточок . волейбольні площадки ,де вирувало спортивне життя, місця , де можна було купити водичку та морозиво діткам, була поромна переправа.Тепер у нас буде не тільки сучасний спортивний майданчик . де тренуються і Віримодорослі і малі , а сучасний пляж , на який не соромно буде привести гостей міста ! Чекаємо з нетерпінням змін .
Іван Показати IP 9 Червня 2017 18:19
Довіра перед виборами.
До Івана Показати IP 9 Червня 2017 19:01
Перед якими виборами ? Ми плаваємо і оздоровлюємося десятки років , ми зверталися не до одного мера - марно, обіцянки якісь були ,а почув лише І.Поліщук . Приходьте до нас , до річки . не лежіть на дивані , не сидіть за ПК, не продукуйте замовних фраз , будете здоровіші.
Анонім Показати IP 9 Червня 2017 19:57
Радісно то як)))))))))!!
лучанка Показати IP 10 Червня 2017 09:54
Те, що УКРОП" дружить зі спортом, похвально. Та як відірвати дітей від комп"ютерів? Може ходити в школи і проводити роз"яснювальну роботу, що спорт - це здоров"я. А луцький парк - чудовий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus