USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Центральному парку Луцька запрацювали нові атракціони. Фото

28 Травня 2023 11:02
У Луцьку в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки встановили нові атракціони. Серед нових розваг – «Пожежна машина», «Дитячий лабіринт», «Батутна арена» та інші.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини працівники, атракціони встановили нещодавно. Вони вже працюють та очікують на відвідувачів.

Натомість у парку тривають роботи з реставрації старих атракціонів. Зараз не працюють кілька популярних поміж відвідувачів розваг, як-от «Сюрприз», «Вальс», «Колесо огляду». Зі слів працівників, частину планують відкрити влітку.
Читати ще: Цвістимуть аж до осені: у центральному парку Луцька комунальники висаджують квіти

Як ми писали, відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради проводив електронний аукціон з оренди майна, розташованого в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька. Переможцем аукціону визначено фізичну особу-підприємця Сбітнєва Тараса Валентиновича.

Умовою для орендаря було проведення ремонтних робіт та поточне обслуговування атракціонів за його кошти, а також їхнє повторне експертне обстеження для подальшої експлуатації.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 28 Травня 2023 15:55
Оце так сенсація. Нам від радянського союзу лишились каруселі яким понад 40 років і то вони краще набагато і цікавіше ніж ці всі надувні презервативи 21 го століття.
Правда до Лучанин Показати IP 28 Травня 2023 17:03
Ви ціни покажіть! За 3 хвилини треба віддати 100 гривень!!! А в " поганому союзі" коштували всі атракціони 5 копійок і за 5 хвилин.
Glover Показати IP 28 Травня 2023 20:36
Вже туди іти не хочу.
лінивець Показати IP 28 Травня 2023 22:01
Що за примітив? знову ці надувні батути? а де машини автодром? де потяги на рейках?де типу американські гірки нехай навіть радянські ? В парку 900-річчя було набагато більше цікавих атракціонів ще в 90-х роках...Понаставляли батутів, висадили квіти і зробили платним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus