USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У центрі Іваничів з'явиться сучасний спорткомплекс

21 Лютого 2019 15:28
У центрі Іваничів вже цього року планують збудувати сучасний комплекс для занять молоді спортом. На ці потреби за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя спрямують 1 мільйон гривень з державного бюджету. Об’єкт облаштують на вулиці Валовій – навпроти районного будинку культури. Сьогодні там людські городи, або туди просто зносять сміття, інформує Буг.

«Спортмайданчик в Іваничах – це масштабний проект, до будівництва якого долучаємося коштами з держбюджету. Жодного такого об’єкту в селищі не було. Він потрібний для молоді, дітвори, щоб вони мали можливості вести здоровий спосіб життя. Та й загалом, розвиток спортивної та дитячої інфраструктури – серед пріоритетів моєї роботи», – сказав парламентар, оглядаючи територію під будівництво.

Голова Іваничівської об’єднаної громади Федір Войтюк розповів, що згідно з новим генеральним планом розвитку селища, земельну ділянку на вулиці Валовій відведуть під рекреаційну зону. А раніше, ще за радянських часів, на цій території планувався скверик. Однак його тут так і не було. Стояли житлові будинку, які потім знесли. Проте частина з них лишилася і жителі навколишніх будинків поділили пустир на земельні ділянки, де дотепер вирощували огородину.

Або ж це були місця для несанкціонованого викиду сміття.

Ще торік нардеп особисто приїжджав на цю територію, оглянув її. Зі слів Войтюка, йому сподобалася ідея з майданчиком. Гроші згодом надійде на рахунок місцевого казначейства. За словами Ігоря Гузя, прийдуть ці гроші єдиною сумою, а не частинами, як раніше розподілялися надходження з держказни. А це означає, що роботи розпочнуться згідно з планом. І, як сказав голова ОТГ, вже восени цього року спорткомплекс планують відкрити.


«Без підтримки народного депутата Ігоря Гузя самостійно збудувати такий об’єкт нам не під силу. Ми гроші також будемо шукати, будемо залучати інвесторів. Уже говорили з місцевими небідними бізнесменами. Остаточної згоди на підтримку вони не дали, але надіємося на них. Хочемо, щоб кожен, хто побуває на цьому спорткомплексі, сказав: «Ух! Оце молодці». Тут буде займатися молодь, а не валятимуться шприци. Сподіваємося, що до осені об’єкт відкриємо», – сказав голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк.

До слова, спортивні комплекси такого масштабу на Волині збудували у містах Новововолинськ та Любомль.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus