USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька з магазину «Vodafone» вкрали смарт-годинник

3 Липня 2022 15:10
З магазину «Vodafone» на вулиці Лесі Українки у Луцьку вкрали смарт-годинник вартістю дві тисячі гривень. Крадій отримав умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Крадіжка трапилася 6 травня. Знаходячись у приміщенні магазину «Vodafone» на вулиці Лесі Українки, 52, лучанин викрав з торгової полиці смарт-годинник марки «Amazfit А2008». Сума збитків – 1959 гривень.

У суді крадій повністю визнав свою вину, підтвердивши обставини злочину.

Спочатку суд призначив лучанину покарання у виді п’яти років позбавлення волі, однак змінив його умовним на рік та шість місяців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 3 Липня 2022 20:28
Крадіть ще, бо то не хліб.. Можна вибачити якби це їжа, а людина пухла з голоду і в цьому випадку не кожен піде красти.. А вирок, як заохочення:пальчиком посварили "ну-ну"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus