USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Цумані запрацювала поліцейська станція

30 Березня 2018 16:19
Відсьогодні в селищі Цумань Ківерцівського району буде працювати уже третя на Волині поліцейська станція. Вона обслуговуватиме територію, на якій розташовано шість населених пунктів і мешкає понад 6 тис. жителів, інформує волинська поліція.

До основних завдань поліцейської станції, насамперед, входить забезпечення на території дільниці публічної безпеки та правопорядку.

В урочистості з нагоди відкриття станції взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Валерій Чоботан, керівник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук, а також голова Цуманської ОТГ Анатолій Дорошук.

Нагадаємо, що поліцейські станції уже працюють у місті Берестечко Горохівського та селі БоратинЛуцького районів. До кінця року на Волині планують ввести в дію 38 таких поліцейських станцій.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 30 Березня 2018 16:32
Все в житті ходить по колу... Таке вже було. Відділення міліції по крупним селищам, наприклад в Голобах при наявності відділу в Ковелі. Потім були будинки дільничих, які з помпою відкривали по селах з розрахунку 1-2 на район, зараз станції... Це ше раз говорить, що нове - це забуте старе. А чи стоїло це все спочатку ломати???!
Громадянин Показати IP 31 Березня 2018 09:56
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus