USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Туреччині на тлі рекордів заражень запроваджують посилений карантин

14 Квітня 2021 07:40
У Туреччині оголосили про запровадження «часткового локдауну» у зв’язку з епідемією коронавірусу на перші два тижні священного місяця Рамадан.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Hurriyet Daily News.

Після зустрічі з урядом президент Реджеп Таїп Ердоган заявив, що дія нових правил почнеться з вечора середи.

Згідно з ними, комендантська година у будні дні буде починатися о 7 годині вечора, а не 9-й, як раніше, і триватиме до 5 години ранку. У цей час буде заборонене і пересування між містами, окрім випадків нагальної необхідності.

Кафе і ресторани зможуть працювати тільки на доставку або продавати страви з собою. Зали для офіційних церемоній, спортзали тощо будуть закриті до завершення Рамадану.

Нагадаємо, минулого тижня Туреччина зареєструвала нові максимуми заражень коронавірусом, найвищий – понад 55 тисяч за добу. 12 квітня показники знову перевищили 54 тисячі.

Вакциною від коронавірусу на цей час щеплені вже понад 11 млн осіб, другою дозою – понад 7 млн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus