USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Турійську за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбулися спортивні змагання

11 Травня 2018 19:19
6 травня 2018 року в Турійську за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», депутата Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслава Рубльова та голови Турійської селищної ради Олексія Безсмертного відбувся третій міжрегіональний турнір з багатоповторного жиму штанги лежачи. Завданням спортсменів було: жим штанги з фіксованої вагою на максимальну кількість повторень без використання додаткових засобів.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Більше 40 атлетів з’їхалися до селища на спортивну подію. Це спортсмени з Луцька, Ковеля, Дубна, Львова та Івано-Франківська, а також господарі, які змагалися за звання сильнішого.

Серед атлетів були 4 майстри спорту міжнародного класу федерації багатоповторного жиму України (ФБЖУ). Взяти участь у заході могли всі охочі, кому не байдужий спорт та здоровий спосіб життя, а також глядачі та вболівальники, яким було запропоновано позмагатись зі штангою вагою у 35 кілограм.

«Турійськ віддавна славиться традиціями силових видів спорту. Турнір з багатоповторного жиму підтверджує – це край сильних і витривалих. А склад учасників змагань з різних куточків України показує, що цей вид змагань набуває все більшої популярності серед професійних спортсменів та активної молоді», – каже директор Турійської ДЮСШ Андрій Книш.

Та додає: команда вихованців спортшколи вже посіла 3 загальнокомандне місце на Кубку України ФБЖУ, який нещодавно відбувся у місті Вінниця. Зокрема турійчанин Андрій Грисюк встановив рекорд України у номінації «Молодші юнаки», витиснувши штангу 35 кілограм на 162 повторення.

Змагання відбувалися в центрі селища за правилами ФБЖУ. Вага штанги для юнаків становила 35 кілограм, юніорів – 55 кілограм, чоловіків – 75 та 100 кілограм, відведений час – 5 хвилин. Жінки змагалися зі штангою вагою у 35 кілограм. Призерів та чемпіонів змагань нагородили медалями, кубками, цінними подарунками (спортивне харчування) від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», селищного голови та дипломами федерації.

Абсолютним переможцем Турніру став лучанин Олександр Тупайло, чемпіон Європи з багатоповторного жиму, який витиснув штангу вагою 55 кілограм на 128 повторів.

До слова, в номінації «Глядачі» призове місце зайняв голова Турійської районної партійної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Власюк.

В командній першості перемогу святкували Турійчани, ІІ місце – у спортсменів із міста Луцька (Альфа-Юніверс), а ІІІ вибороли спортсмени зі Львова.

«Партійці УКРОПу та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» активно підтримують розвиток та популяризацію спорту і долучаються до проведення змагань. Я щиро радію, коли в волинських містечках відбуваються змагання, на які приїжджають гості з інших областей. Це означає, що українців єднає здоровий спосіб життя і в нас зростає здорова нація», – підкреслив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus