USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У військового з Волині згорів будинок. Потрібна допомога

4 Лютого 2024 14:56
У добровольця БОР «Луцьк» Сергія Новосада сталася біда – пожежа у будинку. Лихо трапилось тоді, коли вдома була мама Сергія, яка викликала рятівників-пожежників, повідомили у батальйоні.

Після проведення експертизи інспектор пояснив, що пожежа трапилась внаслідок того, що прогорів комин в дах. Тому вогонь розійшовся по всьому будинку, а так як весь поверх в основному був з дерева та скловати, то полум’я, яке хоч і вдалось загасити, зробило житло добровольця Сергія не придатним для життя.

Внаслідок пожежі родина перебуває у дуже скрутному становищі – без тепла та даху над головою.

Читати ще: У селі на Волині зайнявся будинок

Просимо усіх небайдужих допомогти впоратися з бідою. Для відновлення житла добровольця Сергія Новосада потрібна чимала сума коштів, яких сім’я не має.

З метою відновлення житла оголошено збір коштів.

Ціль: 100 000 ₴

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/A9T6dAMMjt

Номер картки

5375 4112 1401 0840
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 4 Лютого 2024 16:23
чому нерухомість незастрахована ?.
Світлана Показати IP 9 Лютого 2024 18:52
Це брехня !Він дітьми тільки прикривається, аби не йти на війну!А насправді він тих діток побив ,і бабуся з дідусем забрали дівчаток до себе!Дітки не проживають у тому будинку з листопада!Діти йому не потрібні!Не давайте йому грошей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus