USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі представили нових членів наглядової ради

14 Травня 2021 22:34
14 травня у педагогічному коледжі ім. А.Ю.Кримського у Володимирі-Волинському представили членів наглядової ради.

Як йдеться на сторінці народної депутатки Ірини Констанкевич у Фейсбуці, у коледжі обговорили питання стратегії, діяльності новоствореної наглядової ради.

Народна депутатка Ірина Констанкевич разом із народним депутатом Ігорем Гузем, ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем, міським головою Володимира-Волинського Ігорем Пальонкою, депутатами обласної ради, трудовим та студентським колективом обговорили розвиток освіти в умовах децентралізації, перспективи та стан фахової передвищої освіти, забезпечення коледжів матеріально-технічною базою, стипендії студентів та заробітні плати викладачів.
«Фахова передвища освіта – важливий складник сучасного освітнього процесу. За роки існування Володимир-Волинський коледж створив та виховав міцну педагогічну школу», – зазначила під час виступу народна депутатка Ірина Констанкевич, авторка профільного законопроєкту «Про фахову передвищу освіту». Ірина Мирославівна переконана, що імплементація галузевого профільного законодавства потребує моніторингу та аналізу. Потрібно також вдосконалювати підходи стосовно розширення фінансування та підготовки освічених, сучасних педагогів, яких потребує зараз ринок праці.
Як інформує Буг, педагогічний колектив пропонує стати членами наглядової ради народного депутата Ірину Констанкевич, першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука, військового комісара Руслана Яція, заступницю начальника управління освіти та науки Волинської ОДА Тетяну Соломіну та директора ЗОШ№ 1 Людмилу Самусєву. Очолити раду запропонували народному депутату Ігорю Гузю.

Остаточно затвердить склад представників наглядової ради Волинська обласна рада на черговій сесії. Їй направлять рішення педагогічного колективу коледжу.

Основні функції наглядової ради – це підтримка та контроль коледжу, пошуки шляхів перспективного розвитку і забезпечення взаємодії навчального закладу з органами державного управління, науковою громадськістю, суспільно-політичними організаціями.

Директор коледжу Микола Савельєв розповів, що наразі одна з проблем, яка потребує вирішення – це недостатня кількість сучасних підручників та старі комп’ютери.
Серед запрошених гостей був присутній ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось. Він розповів про стратегії покращення якості процесу навчання, які відрізняють луцький виш від багатьох інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus