USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі хочуть підвищити вартість проїзду у маршрутках до 10 гривень

14 Червня 2022 14:56
У Володимирі планують підвищити вартість проїзду в громадському транспорті.

Про це йшлося 14 червня під час оперативної наради під головуванням очільника громади Ігоря Пальонки, на якій керівники структурних підрозділів виконавчого комітету звітували про виконану роботу та доповідали про стан справ у галузях, які вони курують.

Зокрема, йшлося про те, що за результатами розгляду розрахунків, які надали підприємці-перевізники, провели аналіз та підготували проєкт рішення про встановлення тарифів на перевезення у громадському транспорті.

Орієнтовно тариф на перевезення у межах міста становитиме 10 гривень.

Відповідний проєкт рішення винесуть на розгляд чергового засідання виконкому.

Нагадаємо, з 13 червня у Нововолинську ціни на проїзд у маршрутках зросли з 5 до 10 гривень.

У Луцьку рішення про зміну тарифу на проїзд у маршрутних автобусах планують розглядати на черговому засіданні міськвиконкому. Перевізники наполягають на тарифі 16 гривень за проїзд, однак у міській раді прогнозують дещо меншу ціну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus