USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинській обласній лікарні буде нове сучасне обладнання

1 Жовтня 2021 08:00
Обласна клінічна лікарня планує придбати центральну станцію моніторингу пацієнтів.

Про стало відомо під час засідання бюджетної комісії обласної ради.

Зокрема, члени комісії ухвалили рішення спрямувати 600 тисяч гривень на закупівлю обладнання для відділення екстреної медичної допомоги. Кошти вдалося зекономити під час реконструкції частини хірургічного корпусу під відділення екстреної меддопомоги.

Йдеться про придбання центральної станції моніторингу пацієнтів. Це обладнання забезпечує прийом, аналіз, документування в реальному часі інформації про стан пацієнтів, що надходить від моніторів пацієнта або телеметричних систем. Також за допомогою цього обладнання можна безперервно конролювати стан пацієнта, оцінювати ефективність і оптимальність заходів

Нагадаємо, роботи з реконструкції частини хірургічного корпусу під відділення екстреної (невідкладної) допомоги комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» планують завершити до кінця листопада. Вартість робіт – близько 23 мільйонів гривень.

Відділення матиме устаткування і обладнання, яке затверджено МОЗ України для всіх приймальних відділень згідно з проектом «EMERGENCY 2020». Окрім УЗД–апарату, ендоскопічного обладнання, кардіомоніторів, дифібриляторів, апарату ШВЛ та лабораторного обладнання, для медичного закладу придбали новий комп’ютерний томограф.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus