USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Відділення екстреної допомоги Волинської обласної лікарні відремонтують за 23 млн

11 Серпня 2020 22:18
До кінця листопада поточного року заплановано здійснити роботи з реконструкції частини хірургічного корпусу під відділення екстреної (невідкладної) допомоги комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня», що на проспекті Президента Грушевського, 21 в місті Луцьку.

Відкриті торги для пошуку підрядника медзаклад уже оголосив. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 серпня, а аукціон розпочнеться 25 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 22,871 мільйона гривень.

Реконструкція включатиме внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, автоматичний контроль загазованості, демонтажні роботи, зрізання дерев, влаштування мощення проїздів і майданчиків із бетонної бруківки, встановлення металевої огорожі з сітки, заливання фундаментів, вертикальне планування, електроосвітлення, звукофікацію, встановлення та заземлення ДЕЗ, прокладання зовнішньої та дощової каналізації, монтаж комп’ютерної мережі, встановлення відеонагляду, облаштування пожежної сигналізації, пусконалагоджувальні роботи припливної системи вентиляції, радіофікацію, сантехнічні роботи, встановлення сигналізації надзвичайних ситуацій, облаштування системи зрівнювання потенціалів, телефонізацію, монтажні роботи, придбання устаткування та озеленення тощо.

Усі роботи планують завершити до 30 листопада 2020 року.

Гарантійний термін після здачі об’єкта в експлуатацію становитиме 10 років.

Нагадаємо, цього року мають відремонтувати й основний корпус Луцької міської клінічної лікарні, частину приміщень якого відреконструюють під відділення екстреної медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus