USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській ОДА – нове управління

22 Січня 2018 09:34
Для ремонту доріг державного значення в ОДА сформували нове управління, на яке поклали відповідні обов’язки.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

«Загальний перелік запланованих ремонтних робіт знаходиться на погодження в Укравтодорі. З першого січня майже 4400 кілометрів доріг державного значення передано на баланс ОДА. Тому сформовано управління капремонту та реконструкції доріг при департаменті інфраструктури. Вони вже склали перелік доріг для ремонту. У пріоритеті увага буде звернута на дороги до кордону.



Також цього року маємо намір завершити ремонт дороги Луцьк-Нововолинськ та всіх доріг, які пов’язані з околицями Володимира-Волинського. Ремонтуватимемо і дорогу Ковель-Жовква. Біля Устилуга передбачена й нова митна зона, що дозволить розвантажити рух машин», - розповів голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Теремно Показати IP 22 Січня 2018 11:52
А облавтодор не міг з цими обов'язками справлятися? У США закрили для відвідувачів пам'ятник Свободи, бо не вистачає в бюджеті коштів, а ми такі багаті.- плодимо чиновників над чиновниками.
Боб Показати IP 22 Січня 2018 13:54
Підтримую і пропоную відповідні служби створити в РДА іОб"єднаних громадах.Буде чітке планування і відповідний контроль. Оце буде " супер-пупер".
No name Показати IP 22 Січня 2018 14:24
Відповідно до Розпорядження Волинської ОДА №619 від 11 грудня мова йде про автомобільні дороги загального користування МІСЦЕВОГО значення. Всі дороги до кордони мають державне значення і ніяким чином не стосуються Волинської облдержадміністрації.
Я Показати IP 22 Січня 2018 20:45
То як? Будуть нам Італійці дороги робити, як планували, чи ні? А то скоро все наші відремонтують, і їм нічого не залишиться))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus