USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Волинського краєзнавчого музею – новий керівник

16 Травня 2019 13:56
Директоркою Волинського краєзнавчого музею призначили Оксану Важатко.

Про це стало відомо 16 травня під час 23-ї сесії Волинської обласної ради.

Як раніше повідомлялося, ще 26 грудня 2018 року відбувся конкурс на заміщення посади директора Волинського краєзнавчого музею, переможцем якого обрали багаторічну працівницю установи, її наукову співробітницю Оксану Важатко.

Депутат Святослав Кравчук закликав колег підтримати кандидатуру Оксани Важатко і допомогти їй на посаді, адже, за його словами, музей перебуває у вкрай тяжком стані.

Голова облради Ігор Палиця, своєю чергою, зазначив, що допомогти, зокрема, фінансово буде змога тоді, коли новопризначена директорка зможе представити депутатам концепцію змін установи.

«Усі музеї мають заробляти», – наголосив Ігор Палиця.

Депутати підтримали кандидатуру Оксани Важатко на посаду директорки музею.

Невдовзі з нею мають укласти контракт терміном на 5 років.

Нагадаємо, екс-керівник музею Анатолій Силюк тимчасово виконує обов’язки директора установи.

Свого часу депутати облради не підтримали пропозицію продовжити йому контакт на посаду. А згодом стало відомо, що Анатолій Силюк може бути причетним до розтрати державних коштів у сумі більше 700 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 16 Травня 2019 14:21
не псуйте новин згадкою про одіозного Святослава Кравчука..
До Клави Показати IP 16 Травня 2019 15:41
Одыозний не одіозний зато пережив разом з Л.Карпяк всіх міських головів всіх губернаторів всіх директорів музеїв. Як кажуть от ілича до ілича без інфаркта та параліча
Хвєдя до До Клави Показати IP 16 Травня 2019 16:29
Кругом той Кравчук мусить влізти і настрій зіпсувати. Надоїв уже всім. Ото вже тандем - він і Слабенко.... не варто взагалі уваги на них звертати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus