USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинському ліцеї за 13 млн облаштують протирадіаційне укриття

17 Листопада 2022 22:18
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради оголосив тендер на капітальний ремонт протирадіаційного укриття на вулиці Шкільній, 24 у селі Підгайці. За цією адресою розташований місцевий ліцей.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 19 листопада. Аукціон заплановано на 21 листопада.

Очікувана вартість ремонту протирадіаційного укриття Підгайцівського ліцею становить 13,15 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, за ці кошти хочуть провести наступні роботи: заміна дверей і вікон, штукатурення і фарбування стін, облицювання їх керамічними плитками, улаштування гіпсової стелі, улаштування цементної стяжки і покриття з керамічних плиток, прокладання трубопроводів водопостачання і каналізації, встановлення фільтрів для очищення води, відцентрових насосів і водяних нагрівачів, свердлення отворів, встановлення умивальників і унітазів, монтаж автоматичного модуля пожежогасіння, опалювальних радіаторів, вентиляторів і фільтрів, прокладання повітроводів, монтаж дизель-генератора, світильників, вимикачів, розеток, заземлення, закупівля меблів тощо.

Капітальний ремонт мають закінчити до 1 червня наступного року.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.

Попередньо в Підгайцівському ліцеї мали зробити ремонт приміщень роздягалень спортивного залу для облаштування найпростішого укриття.

Нагадаємо, поточний ремонт приміщення захисної споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття – запланували провести також у селищі Іваничі.

Як ми писали, ремонт протирадіаційного укриття здійснять теж у Лищенському ліцеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Є питання ! Показати IP 17 Листопада 2022 23:07
А ну роз'ясніть детальніше ! Хто підписав Завдання на проектування ? Хто робив розрахунки на міцність і несучу здатніть основних конструктивів ? А де буде бомбосховище ? Чому тільки протирадіаційне укриття ? Які тоді в біса можуть бути вікна в таких об'єктах ? А найнебезпечніше шо може бути - то облицювальна керамічна плитка на стінах і підвісна стеля ! Як фамілія ГІПа ? Чи є заключення Держбудекспертизи ? В таких об'єктах основне не красота і вартість, а забезпечення безпеки людей і відповідність об'єкта вимогам державних будівельних норм ! ! ! Майте на увазі, що його треба буде здавати в експлуатацію ! А потім прийдуть фіскали, які перевірять кожну копійку ! Шось усе те озвучене попахує, м'ягко кажучи, дилетанством і показухою !
123 Показати IP 18 Листопада 2022 09:53
Хворі люди. 13 млн!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus