USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У замку Любарта лунатимуть легендарні хіти Queen

5 Червня 2021 07:00
У замку Любарта під відкритим небом лунатимуть хіти легендарного гурту Queen у виконанні оркестру GosОrchestra під керівництвом Олександра Госачинського.

Захід відбудеться 5 червня о 19.00.

«У цей вечір ви будете підспівувати, а може навіть і пританцьовувати, можливо згадаєте перше кохання, і точно драйвово відпочинете просто неба.

Ці хіти will rock you в саме серце! Безсмертна музика у виконанні симфонічного оркестру - ваш шанс отримати неймовірний заряд емоцій і вражень на довгий час», - запевняють організатори.
Лучан та гостей міста чекають 5 червня на території замку Любарта. Цю подію неможливо пропустити!

Придбати квитки можна на сайті IGOGO.COM.UA. Вартість – від 190 до 490 грн.

Організатори – SIVAK.Concert agency та івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 5 Червня 2021 07:20
В мене дома хороша акустика, тай дома послухаю і не треба платити.
Семен Показати IP 5 Червня 2021 12:53
Джаз у Луцькому замку (був), місцем де можна було за келихом гарного вина, чи за чарчиною віскі, чи джину, чи рому, в затишному куточку, (подалі від сцени), поспілкуватись з друзями, з котрими рідко зустрічаєшся, під файний музичний супровід. А "бабки косіть" з тих хто торгує алкоголем і смаколиками. Сотня гривень за вхід, ще так, куди не йшло, а більше, (за кота в мішку) думаю не варт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus