USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Житомирі прощаються з акторкою Мариною Поплавською

22 Жовтня 2018 12:37
Акторку Марину Поплавську поховають на Корбутовському кладовищі, що на Центральній Алеї в Житомирі. Сьогодні, 22 жовтня, Україна попрощається з талановитою акторкою «Дизель шоу», яка трагічно загинула в ДТП.

Раніше з акторкою попрощались у Києві. До приміщення «Жовтневого Палацу» в столиці прийшли сотні прихильників Марини Поплавської та її колеги з шоу-бізнесу. Всі ділились спогадами про талановиту гумористку та не стримували свого жалю, передає 24 канал.

Сьогодні, 22 жовтня, рідна для Марини Поплавської Житомирщина попрощається із зіркою. Церемонія розпочалась о 10:30 в залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

Віддати шану прийшли кілька тисяч людей: вони вишикувались у довжелезну чергу. Українці приходять до драмтеатру зі сльозами на очах та несуть квіти.

Похорон Марини Поплавської на Житомирщині:

Варто зазначити, що саме в Житомирі акторка навчалась та працювала. Попри насичений графік та гастролі, зірка ще не так давно викладала в одній з місцевих шкіл. Тому чимало друзів і колег Марини Поплавської прийшли на похорон акторки.

Похорон Марини Поплавської на Житомирщині:

О 13:00 люди проведуть Марину Поплавську до Кафедрального Собору Святої Софії. Саме там відбудеться відспівування загиблої акторки.

На центральній площі міста, біля знаку «Я люблю Житомир» прихильники зірки поставили її фото. Друзі та знайомі Марини Поплавської приносять туди лампадки та квіти.

Нагадаємо, що вранці 20 жовтня на Київщині сталась моторошна ДТП: автобус із акторами «Дизель Шоу» зіткнувся з фургоном. Внаслідок аварії загинула зірка «Дизель Шоу» Марина Поплавська. Окрім цього, отримали травми та були госпіталізовані актори «Дизель Шоу» Яна Глущенко та Єгор Крутоголов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus