USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У зону АТО з Волині передадуть індивідуальні аптечки

1 Вересня 2014 19:08
Індивідуальні аптечки з лікарськими засобами, життєво необхідними для військових, готові до передачі у зону бойових дій.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі заступника голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірини Констанкевич з головою Волинської обласної організації української спілки ветеранів Афганістану Григорієм Павловичем та волонтерами організації.

Необхідні медикаменти, придбані благодійним фондом, члени ВОО УСВА разом із вже наявними препаратом Целокс та перев’язувальними засобами сформували у 100 індивідуальних аптечок, які передадуть у зону бойових дій та тим військовослужбовцям, яких відряджають у зону АТО.

Голова ВОО УСВА Григорій Павлович подякував усім небайдужим волинянам та волонтерам, завдяки яким вдається допомагати волинським воїнам з найнеобхіднішим – ліками та амуніцією.

«Увесь український народ зараз повинен відкинути все і зосередитися на потребах української армії», - вважає голова Волинської обласної організації української спілки ветеранів Афганістану. Він подякував «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за допомогу та участь у благодійному телерадіомарафоні. З його слів, сума у розмірі 25 000 гривень, виділена фондом на потреби української армії, стала найбільшою благодійною допомогою під час марафону «З нами Бог і Україна».

Своєю чергою, Ірина Констанкевич сказала, що про потреби військових у фонді дізнаються «з перших уст» під час зустрічей з членами їх родин. У планах фонду – програма оздоровлення у Буковелі учасників АТО. Проте на часі нагальні потреби – амуніція для солдатів, психологічна допомога тим, хто повертається додому, підтримка сімей та дітей шкільного віку тих військовослужбовців, які відстоюють державність на Сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Церковна миша Показати IP 1 Вересня 2014 23:37
У пані Костанкевич дуже гарна вишиванка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus