USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У браконьєрів відібрали кілометр рибальської сітки

28 Вересня 2011 14:50
Інспектори обласної рибохорони провели масштабну облаву на браконьєрів – до «сітей» природо охоронців потрапили майже три десятки незаконних рибалок.

Про це інформує прес-служба Волиньдержрибоохорони.

Рейди з відлову порушників природоохоронного законодавства проводили спільно з інспекторами Луцької та Шацької рибоохоронних дільниць на території Старовижівського, Ратнівського, Камінь-Каширського та Шацького районів.

Особлива увага була приділена водоймам природно-заповідного фонду.

Під час облави було викрито 30 порушень природоохоронного законодавства, а саме 22 порушення правил рибальства, 4 грубих порушень правил рибальства, два порушення правил збуту риби.

Заодно складено два безгосподарські акт, вилучено 28 знарядь лову, загальною довжиною близько одного кілометра, та затримано 12 кг риби.

Матеріали по грубих правопорушеннях передано в суди для притягнення винних до адмінвідповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Упс Показати IP 28 Вересня 2011 14:55
Сьогодні бачив, як торгують сітками на базарі. Треба починати з базарів...
Бандура Показати IP 28 Вересня 2011 15:52
шановні інспектори обласної рибохорони - проведіть хоч кілька рейдів на урочище Чебені що в Рожищенському районі. Бачили б ви що там робиться коли стемніє особливо перед суботою-неділею
OlegJM Показати IP 29 Вересня 2011 10:55
Що там Чебені, на самому Світязі сітка на сітці стоїть.
OlegJM Показати IP 29 Вересня 2011 11:00
А на Білих Берегах біля Колок!!! Був дві неділі тому, серед білого дня, у суботу місцеві веслами рибу в сіті заганяли. Сам 2 сітки витяг(ще одну не зміг) і порізав, добре що на спінінгу шнур стояв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus