USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Януковича розкритикували Могильова

7 Вересня 2011 17:49
Заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова розкритикувала МВС за зайві адміністративні послуги і їх надто завищену вартість.
Про це йшлося на засіданні Комітету з економічних реформ при президенті у вівторок, повідомляє Українська правда із посиланням на «Дело».
Акімова повідомила, що, незважаючи на прийнятий керівництвом країни курс зі скорочення й здешевлення адміністративних послуг, деякі міністерства й відомства зберігають і навіть продовжують розширювати їхній перелік.
Вона закликала міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова відмовитися від спроби впровадити обов'язковий технічний контроль техстану автомобілів на дорогах і публічно спростувати розповсюджену міністерством інформацію про закупівлю спеціальних пересувних лабораторій для перевірки технічного стану транспортних засобів.
Також заступник глави Адміністрації президента вимагала скасувати послугу експертів-криміналістів, необхідну для реєстрації автомобілів, оскільки «ці функції можуть виконувати співробітники ДАІ, при тому безкоштовно».
Також Акімова звернула увагу, що слід переглянути вартість бланків посвідчень водія.
Зі свого боку, Могильов заявив, що 28 спецлабораторій МВС потрібні не для техогляду, а для проведення експертиз при серйозних ДТП.
Він додав, що інформація про проведення техогляду машин на дорогах була поширена через сайт МВС без узгодження з вищим керівництвом міністерства.
За його словами, це не буде втілюватися в життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2011 01:10
А щодо "Також заступник глави Адміністрації президента вимагала скасувати послугу експертів-криміналістів, необхідну для реєстрації автомобілів, оскільки «ці функції можуть виконувати співробітники ДАІ, при тому безкоштовно». Також Акімова звернула увагу, що слід переглянути вартість бланків посвідчень водія." знову промовчали?
Макар Показати IP 8 Вересня 2011 09:23
послуги експертів - криміналістів геть не потрібні!!!! Приїхав в МРЕВ рееструвати мопед, сам розібрав пів мопеда, а потім складав, щоб оце експерт зробив фотографію за ННН,00 грн. ІНТЕЛЕГЕНЦІЯ !
Гость Показати IP 8 Вересня 2011 10:02
Все таки есть надежда, что Янукович будет продолжать борьбу с коррупцией и в первую очередь в ГАИ МВД и иных органах государственной власти. А вы посмотрите люди добрые как эти чиновники стремятся сохранить контроль над деньгами населения. Любыми путями обобрать людей. Думаю главное не молчать, писать,а вообще пусть бы хоть одного взяточника расстреляли как в Китае. У большинства чиновников сразу бы пропала охота вымогать с людей деньги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus