USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцької мерії - новий наглядач

16 Лютого 2012 14:01
За законністю роботи міської ради і виконавчих органів влади у Луцьку відтепер стежить заступник прокурора міста Луцька Валентин Агайбіров.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради 16 лютого.

Представив членам виконкому і працівникам міськради новопризначеного «куратора» перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він побажав правоохоронцеві злагодженої співпраці з органами влади і успіхів у кар’єрі.

Зауважимо, раніше питаннями законності роботи міської ради і виконавчих органів влади у Луцьку опікувався Олег Юрченко, який наразі призначений старшим помічником прокурора Волинської області з питань захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2012 20:20
"Він побажав правоохоронцеві злагодженої співпраці з органами влади і успіхів у кар’єрі. " - це натяк чи розуміти якось інакше? Що значить співпраця, якщо їх треба контролювати? От і побачимо якщо дійсно прокурор, то Кравчуку вже скоро буде "не солодко", як і іншим.
Міля Показати IP 17 Лютого 2012 04:07
А звідки його притарабанили? Чи не з вуйкіщини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus