USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – на один ринок менше

6 Березня 2013 10:36
Один із ринків Луцька, що на вулиці Львівській, припинить свою діяльність за призначенням суду.

Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Так, прокурор міста Луцька подав позов в інтересах держави та територіальної громади Луцька в особі Луцької міської ради, в якому просив стягнути з підприємця Крикоти 2983 гривень за протиправне використання не за призначенням земельної ділянки по вулиці Львівській та вимагав, щоб суд зобов’язав підприємця припинити діяльність ринку. За словами позивача, підприємець незаконно встановила торгові ряди, на яких сьогодні функціонує цілий ринок.

На засідання запросили державного інспектора сільського господарства у Волинській області, який надав суду докази щодо незаконних дій відповідача.

Зокрема держінспектор повідомив, що фізична особа Руслана Крикота отримала у свою власність ділянку під будівництво житлового будинку, проте без дозволу міської ради змінила призначення земельної ділянки під комерційне використання.

Відповідач стверджує, що вона надавала документи з проханням змінити цільове призначення землі, на яке вийшло розпорядження і дозвіл.

«Виходить міська рада закривала очі на те, що 13 років поспіль на Львівській діяла незаконна діяльність» - обурюється представник Крикоти.

Також підприємець стверджує, що жодних правопорушень не зафіксували, але прокуратура щороку влаштовувала перевірки. Підприємець вважає, що хтось «просто поклав око на ділянку».

Інспектор пояснив, що розпорядження не тягне за собою ніякого закону, отож дії є протизаконними. Разом з тим він також не має пояснення щодо розміру шкоди, яку вимагають у підприємця сплатити у якості шкоди, завданої територіальній громаді.

Попри все, суд задовольнив позов повністю і зобов’язав підприємця виплатити шкоду та припинити діяльність ринку по вулиці Львівській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрій Показати IP 6 Березня 2013 11:50
ок. апеляція 2-3 місяці, потім поки виконавча виконає(десь роки 2-3) такі рішення не так просто виконувати) ну а потім люди, які там мають точки стануть на заваді))))))))ну і поки це все відбуватиметься вищий спеціалізований скасує рішення
ххх Показати IP 6 Березня 2013 15:38
заберіть гадючник біля САЛЮТА на ДПЗ
alex Показати IP 6 Березня 2013 23:27
Біля того Салюта і смагу продають в будь-яку годину доби.
Здрасте Показати IP 7 Березня 2013 10:13
Заберіть буратіно за рішенням суду. Немає прокуратурі чим займатись? Це не прокуратура, а стіл замовлень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus