USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку після виборів хочуть провести референдум

15 Вересня 2012 11:23
Кандидат в народні депутати України Ігор Палиця вважає, що через два місяці після парламентських виборів у Луцьку потрібно провести міський референдум, аби визначити найболючіші проблеми лучан. За результатами волевиявлення мешканців міста він пропонує створити програму розвитку обласного центру.

Про це він розповів 14 вересня в ефірі телеканалу «Аверс».

Зі слів Палиці, Луцьку необхідні кардинальні зміни. Так, він розказав, що треба змінити інфраструктуру постачання гарячої і холодної води, схему розрахунків за комунальні витрати і контролю цін за комунальні послуги, збільшити кількість туристичних об’єктів, транспортну інфраструктуру.

«Дати податкові канікули для підприємств, які працюють в туристичній галузі», ‒ зауважив Палиця.

Водночас він повідомив, що в обласному центрі доцільно провести міський референдум, за результатами якого сформувати програму розвитку Луцька.

«Ми вже спілкуємося з міською владою над тим, щоб за два місяці після виборів провести міський референдум в кожному районі і дворі, щоб люди сказали, що вони хочуть бачити», ‒ відзначив кандидат в депутати.

«І я сподіваюся, що ми за його результатами зробимо чітку програму, за виконання якої звітуватимемося щомісяця», ‒ додав Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чеширский Кот Показати IP 15 Вересня 2012 12:32
Ого, он что, на пост президента баллотируется? "Я планов наших люблю громадье, Размаха шаги саженья." (с)
СВС Показати IP 15 Вересня 2012 13:01
Єто не плохо.Но верится с трудом.Хотя поживем,увидим..........
CNN Показати IP 15 Вересня 2012 15:31
А вот владея 50% котельни на Карбышева, было бы интересно послушать про "інфраструктуру постачання гарячої і холодної води, схему розрахунків за комунальні витрати і контролю цін за комунальні послуги" Это скорее всего из оперы - как содрать с вас побольше денюшки! :)
meri Показати IP 15 Вересня 2012 17:24
А я вірю в те, що Палиця дійсно думає про місто та лучан. Він вже скільки років реально допомагає місту, а те що кажуть що тільки перед виборами, то це справжнісінька брехня, нехай уважніше слідкують його діяльністю, а не тільки слухають чорних піарщиків.
не верю до meri Показати IP 16 Вересня 2012 14:16
Сколько лет повторите пожалуйста?! :) Не смешите людей!!!
виборцям Показати IP 16 Вересня 2012 08:43
Люди добрі, давайте запропонуємо Палиці зустрітись з нами в убдинку просвіти і укласти угоду з присутніми про те, що все, що він обіцяє, він виконає , а якщо не виконає - кожному із нас відшкодує моральну шкоду в розмірі 10 000 грн. Ігор, якщо ви погоджуєтесь - телефонуйте на 050-378-84-18 і організуємо укладенні такої угоди
Ольга Показати IP 16 Вересня 2012 13:27
Дійсно таке враження, що цей Палиця вже президент, і буде проводити референдум.Який референдум, та нічого він не буде робити,йому б до влади дорватися.Ота дав бідним пару тисяч і він вже Бог.А ми не бідні, дайте нам роботу і зарплату гідну людини, і ми не будемо просити у вас грязних подачок.А так ви все забрали найкраще собі, а нам кості обгризені кидаєте.Та перестаньте вже цього Палицю піарити, знаємо,що він вас поснсорує, а вже гидко читати.
SET Показати IP 17 Вересня 2012 08:56
Які ви всі наївні!!! Що він робить? Як він зробить Луцьк кращим? Попавши до Верховної ради забуде про свої обіцянки до наступних виборів!!! Він вже був у ВР, і що? Що за час перебування там він РЕАЛЬНО зробив для нашого міста??? А часу в нього було там більше ніж достатньо...Задайте йому це запитання будь ласка :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus