USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку показували як одружуватися «по-новому». ФОТО

29 Березня 2013 16:30
У Луцькому РАГСі стартувала триденна весільна виставка.

Відкриття виставки «Art Wedding або весілля по-новому» відбулося сьогодні, 29 березня, у приміщенні Палацу урочистих подій міста Луцька.

Захід розпочинали музиканти луцького естрадного оркестру «Мегаполіс» на чолі з Юрієм Поліщуком (гурт «Чорні Черешні»).




Учасників та гостей привітала головний організатор виставки, керівник весільної агенції «Family» Ірина Корольчук:

«На вулиці по сьогоднішній день лежить сніг, оскільки у Луцьк весна приходить з відкриттям вистаки «Art Wedding або весілля по-новому». Я обіцяю, що у Волинську область з понеділка прийде весна», - пожартувала організатор.




Також виставку відвідав заступник голови Луцької міської ради Тарас Яковлєв.

«На цій виставці показують, яким повинно бути весілля, як його святкують у Європі. Хочу побажати усім задоволення від виставки, щоб кожен знайшов те, що шукав – клієнти втілили власні побажання, а організатори знайшли своїх клієнтів, і всі були задоволені», - побажав усім присутнім чиновник.

Протягом трьох днів гості виставки матимуть можливість ознайомитись із вбранням та аксесуарами для молодят, а також із повним спектром весільних послуг.




За підтримки головного управління юстиції у Волинській області, організатори провели акцію на підтримку дітей-сиріт «Мрії дитинства». Начальник реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції Сергій Книш вручив плазмовий телевізор вихованцям школи-інтернату із села Затурці, а власниця салону «Darling» Ірина Волощук подарувала дівчаткам святкові сукні.



Також гостей виставки розважали шоу пародій від студії «Каприз», виступи музичних гуртів з Луцька й Рівного та гра на саксофоні Олега Киричука.











Виставка триватиме протягом трьох днів – з 29 по 31 березня. Фото надані організаторами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Самовар Показати IP 29 Березня 2013 18:41
Фотографії "нє а чьом". І чому вони однакові абсолютно на всіх інтернет-виданнях? А де безпосереньо самі експонати виставки? Чи молодята замість підготуватися до весілля дивитимуться на танцюючих стюардес?
гостьова Показати IP 29 Березня 2013 20:33
Це точно – складається враження, що стюардеси та кумедні панди та губки – ось і вся виставка! так що ж тут виставляється? Де загальні плани, щоб мати хоч якесь уявлення про весільну подію тим, хто не може побувати там власною особою? Чисто риторично... Хоча світлини гарні...
Misteria до гостьова Показати IP 30 Березня 2013 14:31
Біда в тому, що організатори заборонили журналістам ставити власні фото, мотивуючи це тим, що вони "погані". Саме тому на всіх інформаційних порталах фото однаковісінькі!
музикант Показати IP 30 Березня 2013 07:47
Весільні справжні музиканти сидять без роботи,тому що територію зайняли мегабайти-комп'ютерні діджеї які ніякого відношення до музики не мають.І беруть за це смішну оплату.А народ ведеться бо бідний.
анонімус Показати IP 30 Березня 2013 13:01
губка-боб, панда і живі статуї? де логіка?!
Факт до анонімус Показати IP 30 Березня 2013 15:14
Весілля це взагалі не логічна подія але майже обовязкова :)
лучанка Показати IP 30 Березня 2013 19:49
невже є такі люди які замовлять на власне весілля ПАНДУ або ГУБКУ БОБА..... це смішно, реально. Краще б виставка висвітлювала ті послуги, які прямо пов"язані з весіллям...
Лучанка Показати IP 31 Березня 2013 12:30
Ні, це нова тенденція- запрошувати на весілля у цей зубожілий РАГС працівників луцької мерії=), тоді буде весілля у Вас вдале, позорище,а не виставка=)
БОС Показати IP 31 Березня 2013 19:22
відвідав виставку. Корисної інформації для себе отримав мало, переважно представлені весільні агенції, які пропонують свої послуги від А до Я і розпинаються, розказуючи як тобі вони все класно зроблять за твої ж гроші. Задум хороший, але потрібно кардинально міняти концепцію такого заходу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus