USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вкладники «Західінкомбанку» перекрили дорогу. ФОТО

5 Листопада 2013 11:48
У Луцьку по проспекту Перемоги вкладники «Західінкомбанку» перекрили рух транспорту. Більшість мітингувальників - лучани пенсійного віку. Протестуючі вимагають, щоб до них під’їхав голова Волинської ОДА Борис Клімчук або прокурор області Андрій Парака.

В іншому випадку – рух транспорту і далі перекриватимуть.

Одна з протестуючих, пенсіонерка Світлана Мальцева звинуватила депутата луцької міської ради Андрія Осіпова в тому, що він, буцімто, покриває злочинців.

«Хай повернуть наші гроші! Пустили нас з чоловіком з торбами по світу... До яких пір багатії на кшталт депутатів та бізнесменів забиратимуть гроші у простого люду?», - заявляє ошукана вкладниця.

Мітингувальники мають намір блокувати рух транспорту, поки не приїде прокурор чи пан Клімчук.
«Навіть працівники міліції не стануть нам на заваді», - стверджують учасники акції.

До слова, збори вкладників банку розпочалися о 9.00 і тривали дві години. Опісля мітингувальники почали співати Гімн України. Коли закінчили, почали скандувати: «Ганьба!». На місце події прибули працівники міліції. Електротранспорт стояв довгим ланцюгом, а маршрутки намагалися об'їхати мітинг іншими дорогами.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
Bobryk Показати IP 5 Листопада 2013 12:36
Які результати акції? Чого добилися? Кому повернули вклади? Отримали лише прокльони від звичайних людей, які запізнилися на роботу чи автобус. Ніяких наслідків для власників банку чи тих хто брав там кредит не буде, їм плювати на вкладників і на тих кому ці вкладники поламали день.
Ілона Показати IP 5 Листопада 2013 12:39
А до чого тут Осіпов? Не шукайте крайніх. Він у вас грошей не брав, то чому плакати такі дибільні?
Віталько правда Показати IP 5 Листопада 2013 12:42
нашо гроші клали в банк? треба було в банки консервувати як багато грошей маєте. я немає і не кладу і це все наіграно перед виборами треба було таке робити зразу поки не смився главний а не шукайте тепер виних у депутатах чи ше в комусь . всі ми знаємо яка держава і які закони. простих обдурять і живуть на канарах. так і в нас начальство живе за рахунок бідних і робочої сили
левко до Віталько правда Показати IP 5 Листопада 2013 12:50
дурник ти просто, тому нічого немаєш і не матимеш
Вітальку брехні до Віталько правда Показати IP 5 Листопада 2013 23:27
Які тобі ще гроші класти? Ідь в село пасти курей і не смерди тупістю.
Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 12:48
Уроди ви коротше, учасники акції... ДО ЧОГО ТУТ ДО ВАШИХ ВКЛАДІВ Я? ДО ЧОГО ТУТ МОЇ ДІТИ????ЇХАЛИ В ШКОЛУ 40 ХВИЛИН В ПРОБЦІ , РОЗГУБИЛИСЯ, ВИЙШЛИ НЕ ЗНАТИ ДЕ.... легше вам від того, що люди спішили на роботу, в лікарню... знайома їхала з роботи до сина в дитячу на операцію, то заїхала вже після !!!!!!!!!!!!!!!! хоч би повідомили маршрутки і таксі..................ЧОГО ВАША ПРОБЛЕМА МАЄ ПОЗНАЧИТИСЯ НА ВСІХ??????????????????? а може ваша акція для декого з жителів обернулася бідою... БЕЗСОВІСНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ідіть до Клімчука і йому дорогу перекривайте!!!!!!!!!!!!!!!!! ЯКБИ З МОЇМИ ДІТЬМИ ЩОСЬ СТАЛОСЯ - ТО КОМУ МЕНІ ДОРОГУ ПЕРЕКРИВАТИ????????????????????? БЕЗМОЗГЛІ ІДІОТИ
Bobryk до Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 12:50
І я про те ж. постраждали прості люди, а ті проти кого була акція, можливо ще й не прочитали про цю новину в інтернеті, ніяких незручностей вони не відчули.
Тарасик до Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 12:51
заткніть пельку, пані. на свого чоловіка верещіть, якщо будете мати
Я до Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 12:53
дучанка розгубилася.... смішно до всрачки
Лучанка до Я Показати IP 5 Листопада 2013 13:04
розгубилися ДІТИ, які самостійно доїзджають з секцій до школи... в мене, знаєте, немає транспорту з водієм для діток, які відвідують позашкільні заняття...І Я РОЗРАХОВУЮ НА ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ!!!!!!!!!! а не на форс мажор, спричинений купкою людей...
Лучанці до Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 13:11
А що ж Ви мовчали як Вітя Яник по Луцьку катався і всі вулиці були перекриті і діти з тяжкими сумками на плечах невідь знати звідкіля до школи добирались???
=( до Лучанці Показати IP 5 Листопада 2013 13:18
якби мої тоді попали - то і не мовчала б...
... до =( Показати IP 5 Листопада 2013 13:19
і яка різниця - через кого спричинений хаос транспорту??? результат той же, особливо для малюків з портфелями
Ind до ... Показати IP 5 Листопада 2013 14:10
Нічого страшно у них поважна причина для запізнення була.
Факт до Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 13:12
Підтримую 100%. Але учасників "акції" до відповідальності ніхто не притягне! 1. Акцію організували не самівкладники. За цим окрім засвітившугося депутата з значком стоїть місцева влада. 2. Таким чином місцеві чинуші мстяться Осіпову, який вже замахав тим що тикає постійно Романюка в його ж каку. А Навроцький часом приєднувався до акцій причому завше був серед простого люду не висовуючись під час акцій організованих жителями Вересневого. 3. Немає на плакатах реальних боржників банку. Подумайте, чому???
безмозглій лучанці до Лучанка Показати IP 5 Листопада 2013 23:31
отакі нещастя, як ти, тягнуть Україну назад і сприяють Бондарукам красти. Ти тільки думаєш про себе і поносиш всіх, бо тобі щось десь не так. А якби в тебе вркали гроші? І взагалі, ти, що ніколи не зверталася по допомогу до людей. Треба підтримувати обдурених таких, як сама. Бо попустиш, завтра перша вийдиш в інтернет смердіти.
Александр Показати IP 5 Листопада 2013 12:58
Прав Жванецкий: "И все же самое замечательное у нас - это люди. Чужое горе переживают как свое собственное..."
333 Показати IP 5 Листопада 2013 13:01
А при чому тут Навроцький ? Він лише каже, що банк сам має займатися своїми проблемами, а не міськрада, мер і Климчук !!! Для чого тоді суди і виконавча служба ???
Ind до 333 Показати IP 5 Листопада 2013 14:08
А ні для чого, ви не напевно з марса прилетіли, не знаєте як у нас в тих судах все вирішується ???
Сонячна Показати IP 5 Листопада 2013 13:10
от же ш..позгадували всіх бізнесменів..депутатів..бідні подавляться ікрою на Мальдівах.))
Правдоруб Показати IP 5 Листопада 2013 13:36
А чому це ніде не вспливає ім"я теперішнього власника західінкома??? Якщо хтось ше не знає то банк вже десь рік як викупив Юра Єнакієвський. І шо, клімчук чи прокурок тепер шось тому банку зроблять??
Льоля Показати IP 5 Листопада 2013 13:42
"факт" , я тобі кажу що твій Осіпов разом з братами Бондаруками і Беньом є засновником декількох фірм які взяли кредити і не повертають --- це одна "компанія"
)))))))))))))))) Показати IP 5 Листопада 2013 13:46
Банком керує банда,і нічого ви люди добрі не докажете своїми протестами.
Шлем до )))))))))))))))) Показати IP 5 Листопада 2013 14:05
То що ти дурнику пропонуєш ?? сидіти і далі опустивши голову ?? все життя бути рабом ?? Треба діяти!!!
льоні Показати IP 5 Листопада 2013 13:57
бля невже осіпов такий махінатор що ошукав невинни банк
ку ку Показати IP 5 Листопада 2013 13:58
цікаво де проходив кастинг пенсіонерів
222 до ку ку Показати IP 5 Листопада 2013 14:07
В тебе в жопі!! урод!!! В людей горе а ти ще насміхаєшся!!!
Ingex Показати IP 5 Листопада 2013 14:04
Мда ще раз переконуюсь що внас люди думають тільки про себе. Замість того щоб пітримати людей то ви їх гнобите. Людина пенсію відкладала 10 років по пару гривень, а потім в неї все забрали а ви тут запізнились на роботу і вже трагедія, СОРОМ!!!!!!! Ми так завжди будемо жити в повній Жо....
Роман Показати IP 5 Листопада 2013 14:48
Скиба-людина Райтбурга,а останній -людина Іванющенка Ю. Все, що вона говорить -брехня єврейська. Це я чув уже у 2012р. у Рівному біля банку. А віз і нині там...........Люди, 07.11.13р. ошукані вкладники проводять мітинг у м.Рівному біля банку, приєднуйтеся! А щодо ваших боргів то їх можуть вибити лише "братки" Іванющенка... а не мерія міста!
Серж Показати IP 5 Листопада 2013 14:59
Банк просто використовує цих людей в своїх цілях. Ну хіба в договорах є сказано що гроші вернуть якщо погасять кредити?. А людей накручують щоб їм повернули і відтерміновати час виплати вкладів. щоб мати змогу їх прокрутити та наварити....
сержу до Серж Показати IP 5 Листопада 2013 23:36
Як не тямиш, не пхай носа. Хто гроші взяв - повинен віддати. І все!. Це в договорі записано точно. Вони тільки й ждуть банкротства, щоб нічого не віддавати.
Юрист Показати IP 5 Листопада 2013 15:05
Осіпов засновник копанії яка винна шість з половиною міліонів. Бондаруки 26 міліонів для луцьких вкладників вистачить нелюди верніть людські гроші
Іра Показати IP 5 Листопада 2013 15:13
Урод Осіпов придумав всі схеми не повернення кредитів колись працював в кредитпромбанку начальником юридичного відділу не раз в честері вихвалявся що без пролем знає як не повертати кредити і волинській правді давав аналогічні інтерв'ю люди не попускайте цьому виро..ку!
Справедливість Показати IP 5 Листопада 2013 15:19
І ці імфузорії, ще на сесіях щось патякають на Романюка людські смерті і горе людей їм воздастся ганьба Осіпову з бондаруками.
₴₴₴ Показати IP 5 Листопада 2013 15:22
Як злодій Оська може не захищати в судах своїх друзів ворюг бондаруків сосновського іт.д якщо сам нахапав?
Читач Показати IP 5 Листопада 2013 15:54
Пікетувати потрібно так, щоб незручності були не для пересічних громадян, а для працівників банку чи владних органів. Перекрийте їм вихід і вхід до банку, не випустіть з приміщення, добивайтесь зустрічі з прокурором. Як оскаженіло кидалися учасники на тих, хто хотів попри все проїхати дорогою. Жах! У кожного з нас є проблеми, але ж ми їх не вирішуємо у такий спосіб, створивши додаткові проблеми іншим. У чому винні люди, які сиділи в авто, маршрутках, чи змушені були добиратися пішки? У кожного є свої плани, справи, зустрічі, до того ж часто дуже важливі. А нас, пересічних громадян, позбавили права здійснити вчасно все це. Чому? Це ж не ми забрали їх гроші, не заставили примусово робити вклади. Але чомусь повинні за це розплачуватися...
444 до Читач Показати IP 5 Листопада 2013 16:42
"читач" - це називається, що погано не те що в тебе здохла корова, а погано, що у сусіда жива -------такі ось люди ті страйкачі
міська рада Показати IP 5 Листопада 2013 18:02
люди приходьте міську раду на комісії на сесії не давайте спуску цим нелюдам осіповим
555 Показати IP 6 Листопада 2013 09:32
читаю це все і таке враження ,що одні стрєлочніки - хто на банк,хто на вкладників, хто на мерію, а хто на прокуратуру чи нбу..............гонять. Позор всім !
Вася Показати IP 6 Листопада 2013 14:01
Народ, банком управляють скупі і хитрі євреї
Жанна Показати IP 6 Листопада 2013 19:56
Західінкомбанк мене вражає! Треба ж так маніпулювати бідними вкладниками. Кредити перемішати з депозитами ))) Поки затуркані ходять банк заробляє. І ніхто банк не звинувачує. Сміх. Люди ви що безнадійно недолугі...
Сергій Показати IP 7 Листопада 2013 09:54
Жанна,чи є у вас там депозит чи кредит і що ви пропонуєте ? Сил просто вже не вистачає...
Жанна Показати IP 7 Листопада 2013 22:44
Люди, ваші депозити захищенні через Фонд гарантування вкладів. І яка вам різниця до інших проблем банку... Банкіри брешуть, не хочуть продавати застави кредиторів. Виконують політичні заказухі. А ви дозволяєте себе розводити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus