USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У центрі Луцька безплатно роздавали вареники. ФОТО

17 Вересня 2012 17:19
Перший «Волинський фестиваль вареника» зібрав навколо себе декілька тисяч лучан та гостей міста, які серед іншого мали нагоду безкоштовно скуштувати вареники.

Дійство відбувалося 16 вересня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

У межах фестивалю, за словами організаторів, лучани з’їли понад тисячу порцій вареників. Для того, аби їх отримати, потрібно було простояти у довжелезній черзі. Щоправда, найспритніші гості свята проривалися і без неї.

Члени оргкомітету двічі підвозили головних винуватців свята – вареники – на місце фестивалю. За їхніми словами, люди буквально «змітали» їх за півгодини.
Фестиваль мав на меті популяризацію українських народних традицій.

Заправляли дійством ветерани волинського КВН-у Андрій Зубенко та Олена Довгалюк. Вони проводили численні «вареничні» конкурси, на які люди охоче зголошувалися.

Вареники під час свята можна було не лише придбати та поїсти, а й подивитися, як їх віртуозно готує лучанин, переможець проекту «Пекельна кухня» Юрій Кондратюк.



















фото: Волинська правда
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Чеширский Кот Показати IP 17 Вересня 2012 17:40
Раздали халявщикам тысячу порций вареников, это сколько бомжей можно было накормить. Лучше бы сделали благотворительную акцию - "накормим бездомных".
Пересічний до Чеширский Кот Показати IP 17 Вересня 2012 18:24
Шановний, ну і до чого ця Ваша репліка? Безхатченками нехай займаються відповідні служби та структури при міськраді, а це свято було організоване для лучан та гостей міста і всіх хто хоче поласувати смачними варениками (НЕ РЕКЛАМА, але вареники дійсно смачні, як домашні). А Ви своїм коментарем нагадуєте звичайнісінького інтернет-троля. Раджу подивитися серіал "Відділ новин, дуже повчальний. Один з героїв захотів зробити телерепортаж про тролів в інтернеті і дуже добре змальована схема як стати тролем і як здобути собі славу серед подібних.
Чеширский Кот до Пересічний Показати IP 18 Вересня 2012 11:49
Сделали фестиваль, ну и отлично. Ничуть не умаляю заслуг организаторов. Но, зачем "халявная раздача"? Пригласили бы разные заведения, с разными кухнями, с минимальными ценами в размере себестоимости. Тогда не будет ажиотажа, толпы, очередей. Смешно было смотреть, как народ выстроился и долго ждал пока начнут раздавать "халявные вареники". Тяга к "халяве и шаре" никого не украшает, и не надо ее культивировать. Помогать можно нуждающимся. Где-то так. :))))))))
Да ладно))) до Чеширский Кот Показати IP 18 Вересня 2012 16:08
ЧЕШИРСКОМУ КОТУ Кот, ты мочишь!!! Что значит "зачем халявная раздача"??? И почему ты думаешь, что те кто его ел не достойны этого? Культмассовые мероприятия и делаются для того, чтобы была "толпа, ажиотаж, очереди и т.д." Тебе было смешно смотреть на очередь? Так вот послушай, мы подошли второй раз в район сцены, как раз когда эти ребята стали выносить торт и я, в отличии от тебя, видел счастливые глаза маленьких детишек, которые прибегали и брали тортик, кушали и были довольны. Тебе сложно допустить, что подобные мероприятия не "культивируют тягу к халяве", как ты изволил выразится, а слегка приукрашивают, и так не простую, реальность и позволяет на чуть чуть забыть о проблемах? Хоть ТОРТЫ того же Луцккондитера НЕ ДОРОГО СТОЯТ (видно в посте на фото, да и на празднике сам покупал) не каждый может купить своему ребенку торт и побаловать его. А в этот день, по-моему все детишки съели по кусочку торта. И не в халяве дело, а в проделанной работе и заботе о горожанах. А твои слова пропитаны обыкновенной, да еще и не просчитанной коммерцией! Парируй, если сможешь))
Чеширский Кот до Да ладно))) Показати IP 18 Вересня 2012 17:13
Парировать не собираюсь, а поговорить спокойно можем.Коммерция здесь где? Я говорил о цене равной себестоимости, плюс минус 5 процентов рентабельности, чтобы без убытка. Это к вопросу о коммерции. Теперь про очереди. Вот тут недавно в нете обсуждали ролик, как ПР зонтики раздавала. Там тоже и халява была, и очередь была. Да, наш народ культурнее, но все равно нашлось быдло, которое перлось "поперед усіх". Просто не люблю очередей, видимо изжога от совка, и не люблю обстоятельства создающих эти очереди.
бмж до Чеширский Кот Показати IP 17 Вересня 2012 19:59
Ну так роздай бомбжам ті гроші, що ти витрачаєш на інтернет. Буде більше толку
antikommi до Чеширский Кот Показати IP 17 Вересня 2012 23:34
Певно, котярі не дісталося - от воно й нявкає про безхатьків.
adams Показати IP 17 Вересня 2012 23:03
А з чого толк???? Поясніть.....
Світланка)) Показати IP 18 Вересня 2012 09:14
Дуже класне свято!!! Зробіть ще День борщу)))))) Варениами наїлись на рік вперед:-) Доречі, а чого не сказали про величезно-довжелезний торт у формі вареника від рідного Луцьккондитера? Його в кінці винесли, як сюрприз розрізали і всім роздали. Така товкучка була)))). Проте, торт був дуже смачний. Чекаю на відповідь))))дякую
Ігор Степ Показати IP 18 Вересня 2012 14:33
А ми цим тортом обжерлись. по куска чотири певно з'їли.(lol) Якщо розібратися свято вдале)) Вареників багато, торт великий - і все халявне))) А ти Котику "завідуй молча". Тобі напевно торта не перепало)))))))))))
Руслана Показати IP 18 Вересня 2012 14:52
Торта бачили: дуже величезний, але спробувати не довелося. Народу зібралося - не протиснешся!!!
Коля Показати IP 18 Вересня 2012 16:45
"Для того, аби їх отримати, потрібно було простояти у довжелезній черзі. Щоправда, найспритніші гості свята проривалися і без неї. " Простіше кажучи, нагле полішуцьке бидло і тут урвало для себе і чим побільше, абсолютно не цікавлячись думкою інших людей. Тут ще десь було відео з роздачею ПР парасольок в Маріуполі, і ситуація аналогічна. Те ж бидло з матюками і штовханням видирало собі копійчані парасолі, зате нахаляву. Куди котиться ця країна? "Что ж такое, были же люди как люди, и вдруг все сразу стали кретины. Парадокс. (с) Брат-2"
Да ладно))) до Коля Показати IP 18 Вересня 2012 17:11
Николай, назовите хоть одно мероприятие на коором раздавали бесплатно, что-либо и не было столпотворения, толканины и тому подобного. Зачем оскорблять людей "наглым полишуцьким бидлом" это низко. И фраза "Куди котиться ця країна?" затерта до дыр и наиграна, а говорит она лишь о том, что Вам или поговорить не с кем или тему хочется испортить (между прочим хорошую). А на счет "бесплатных благ" так было всегда и везде, я повторюсь ВСЕГДЖА и ВЕЗДЕ. просто у каждого свои интересы и потребности. Кому-тио нравится торт, кому-то вареники, кому-то просто халява, а кому что другое. Но оскорблять и обобщать всех "под одну гребенку", как минимум алогично. И стыдно должно быть когда цитируете "Брат2" для эмоционального усиления каких-то глупостей!
Анька Джура Показати IP 18 Вересня 2012 18:52
Класне було свято!!!Вареники на диво були дуже смачні і торт дійсно дуже смачний:)А головне для дітей було багато конкурсів.Дякую тим,хто його робив,а головне дякую за те що як і пообіцяли людям там не було жодної м....ди політиків!:)Луцьк-ми найкращі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus