USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учень та учитель року – 2019: у Луцьку відзначили найкращих школярів та педагогів

17 Травня 2019 19:01
Сьогодні у стінах Палацу культури міста Луцька відбулось міське урочисте свято з нагоди завершення конкурсу «Учень року. Учитель року – 2019».

В рамках заходу вшанували усіх його учасників та нагородили переможців особливими відзнаками, йдеться на сайті Луцькради.

Для того, щоб привітати цвіт учнівської молоді та висловити подяку найкращим педагогам, сюди завітали радник міського голови Ігор Поліщук разом із начальником управління освіти Зіновією Лещенко. Також у залі зібрались працівники освіти, керівники навчальних закладів та батьки учнів.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зазначив, що сьогодні приємно бачити у залі Палацу культури так багато обдарованих учнів.

«Велика вдячність педагогам, які підготували стільки талановитих дітей. Ви вкладаєте у них свій час, знання та душу. Часто працюєте тільки на ентузіазмі, аби діти отримали знання, які у майбутньому допоможуть їм стати успішними людьми. Дякую й батькам за виховання. Дякую дітям, адже навчання – це велика праця. Вітаю усіх переможців», – додав він та висловив сподівання, що з кожним роком все більше дітей ставатиме переможцями олімпіад, конкурсів, змагань.
Також Ігор Поліщук зауважив, що міська влада працює над покращенням матеріально-технічної бази закладів освіти, аби там було комфортно та затишно. Так, за його словами, за цей та наступний роки у дошкільні, шкільні заклади, а також школи естетичного виховання буде спрямовано більше семи мільйонів євро інвестицій. Він наголосив, що це значні кошти, які вкладатимуть в оновлення фасадів, заміну вікон, ремонт харчоблоків.

Потому, найкращі учні та педагоги отримали нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus