USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Учні луцьких шкіл змагатимуться за Кубок Фонду Ігоря Палиці з міні-футболу

7 Березня 2019 21:43
11–14 березня серед учнів закладів загальної середньої освіти м. Луцька відбудуться змагання з міні-футболу за Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». За перемогу боротимуться учні 5–7 класів. Всього участь у змаганнях візьмуть 24 навчальні заклади Луцька, йдеться на сайті Фонду.

Шляхом жеребкування усі команди розділені на 8 груп. Змагання відбуватимуться у три етапи у спортзалах НВК №24 та НВК №26:

11–12 березня – груповий етап (НВК №24 та НВК №26);

13 березня – ¼ фіналу (НВК №24);

14 березня – фінал (НВК №24).
Варто зазначити, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» такі змагання організовує не вперше. У грудні 2018 році за Кубок Фонду змагалися учні 8–11 класів. У результаті запеклої боротьби Кубок Фонду здобула команда ЗОШ №15. Також традиційними стали змагання з міні-футболу та волейболу серед учителів та батьків луцьких школярів, що їх організовує Фонд.

Представник Фонду Дмитро Піддубний зазначив, що луцькі школи з задоволенням долучаються до участі у таких змаганнях. Оскільки вони не лише популяризують спорт серед дітей, а й дозволяють покращити матеріальну базу навчальних закладів. Адже крім кубка та медалей, призери отримають брендовані футзальні м’ячі та маніжки.
Всі команди-учасники одержать фірмові футбольні м’ячі з логотипом Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus