USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Учні ще двох шкіл Луцької громади вийшли на навчання. На черзі – третя

22 Листопада 2021 13:38
Через сто відсоткову вакцинацію вчителів учні двох луцьких шкіл повернулися з дистанційного навчання за парти. Станом на сьогодні повний цикл вакцинації пройшли 90% педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Луцької громади.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар.

З його слів, 22 листопада до звичного режиму навчання повернулися учні та вчителі шкіл №2 та №8. Минулого тижня відновили навчання у міжшкільному навчально-виробничому комбінаті та школі №12.

Як повідомив головний освітянин, загальна кількість працівників шкіл у Луцькій громаді, які отримали жовтий або зелений COVID-сертифікати, становить 98%. Натомість дві дози вакцини отримали 90% педагогів загальноосвітніх закладів.

Такі ж показники рівня вакцинації й серед працівників дитячих садочків громади.

Дещо гірша ситуація у позашкільних закладах освіти, де кількість вакцинованих однією або двома дозами вакцини освітян становить 88%.

Віталій Бондар зазначив, що сьогодні йому стало відомо про те, що найближчого часу, можливо й 23 листопада, готується повернутися до навчання Заборольський ліцей Луцької міської ради, де рівень вакцинації педагогів уже наближений до 100%.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 22 Листопада 2021 14:00
Чому всі школи не повертаються до очного навчання, як це зробили в Рівному, Києві?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus