USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Удар по будинках російських офіцерів-шпигунів: ЗМІ дізналися деталі атаки на Москву дронами

7 Червня 2023 20:59
Під час атаки дронами на Москву, можливо, цілями були будинки офіцерів Служби зовнішньої розвідки РФ (СЗР). Безпілотники націлили на місця, які, як вважають, були резиденціями офіцерів розвідки РФ.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на видання nbcnews.com, яке цитує інформацію працівника Конгресу США та високопоставленого американського чиновника.

Стартап стратегічної розвідки з американського штату Юта Strider Technologies, який використовує дані з відкритих джерел, повідомив, що принаймні один уражений дронами житловий будинок пов’язаний з СЗР. Команда Strider Global Intelligence з’ясувала, що будинок перебуває у власності державної організації, яка мала контракти з військовою частиною, відомою як прикриття СЗР.

Операційний директор і співзасновник Strider Technologies Ерік Левеск вважає, що удар дронами є елементом психологічного протистояння під час повномасштабної війни.

У Москві 30 травня вранці пролунали вибухи. Потім стало відомо, що три дрони влучили у житлові будинки на Ленінському проспекті, а також на двох вулицях – Профспілкова й Атласова. У мережі писали, що унаслідок ударів дронами є постраждалі. Також стало відомо, що біля Москви ліквідували 13 безпілотників.

Кремль в атаці звинуватив Україну. В Україні стверджують, що не причетні до атаки на Москву. Радник очільника Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк заявив, що дрони, якими атакували Москву, «народилися» десь у РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus