USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна може створити свій «Залізний купол», – Жданов

8 Серпня 2022 13:34
В Україні цілком реально побудувати систему «Залізний купол», і вона може бути дуже ефективною у захисті проти ворожих ракет.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу FreeDom, передає ТСН.

«Я думаю, що у нас є всі можливості створити «Залізний купол». У нас, до речі, величезна школа, одна з найкращих була в Радянському Союзі, і ми її зберегли, по станціях радіолокації, це перше. І друге – наші конструкторські бюро показують, що вони можуть практично з нуля побудувати будь-який ракетний комплекс, і це не проблема – зробити протиракетний комплекс», – сказав експерт.

Жданов також повідомив, що КБ «Промінь» саме про це і заявляло, що вони готові створити систему ППО на базі ракети «Нептун».

«У нас величезний потенціал, і ми можемо це зробити», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 8 Серпня 2022 14:33
було б супер
Песиміст Показати IP 8 Серпня 2022 15:43
Так само як «стіну Яценюка»
Справедливий Показати IP 8 Серпня 2022 16:51
Краще скажіть кому дістались фури з конфіскованим майном і куди вони пішли. Можемо створити все, тільки чомусь це раніше не робилось. Легко писати на папері, де взяти матеріальну базу та конструкторів, та гроші на то все. Скоро жерти в людей не буде за що. Де робочі місця, та розвиток бізнесу? Що це за пропозиції на ринку 6000 грн. зарплата? На дорогу більше грошей піде чим заробиш на роботі.
"Експерт" забув дода Показати IP 8 Серпня 2022 18:17
Що аби розробити, довести це до пуття і налагодити хоч більш-менш масове виробництво, потрібно мінімум 5-10 років і кілька десятків мільярдів долларів інвестицій у це :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus