USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Україна – окупована дурнями частина РФ»: у Луцьку засудили інтернет-сепаратиста

18 Грудня 2018 21:33
В обласному центрі Волині до одного року умовного покарання засудили громадянина України, який є за національністю росіянином, за заклики у соціальній мережі «Одноклассники» до посягання на територіальну цілісність України.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 12 грудня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, чоловік, який є громадянином України, однак за національністю росіянин, перебуваючи у Луцьку, через сторінку у російський соціальній мережі «Одноклассники» розмістив на аканті іншої особи графічний файл з антиукраїнськими написами з метою донесення інформації до користувачів соцмережі, які були в розділі «друзі» на цій сторінці, а також до інших користувачів соціальної мережі.

Відповідно до висновку експерта Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, словосполучення «Украйна - зто временно оккупированная дураками часть России. Пора освобождать!!!» містить заклик до дії з метою зміни меж території або державного кордону України, тобто є матеріалом з публічними закликами до зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Допитаний у судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю та розкаявся у вчиненому. Між прокурором та обвинуваченим чоловіком була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, суд затвердив угоду, призначивши йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, однак на підставі ст.. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Грудня 2018 21:36
Свобода і незалежність!!!
Gen до Анонім Показати IP 19 Грудня 2018 15:10
поїдь в московію і там напиши що будеш освобождать кубань для українців. побачимо наскільки довга буде твоя свобода
123 Показати IP 18 Грудня 2018 23:58
Про "частину РФ" він дійсно помилився...
Всезнайко Показати IP 19 Грудня 2018 07:16
Щодо дурнів - згідний, а щодо частини Росії, то можна спорити...
петро Показати IP 19 Грудня 2018 09:56
Згідний тільки про дурнів, справді дурні, машини людської не купиш, більш менш норм авто від 6ти долларів зарплата в більшості 8-12 тис грн, в європі сусідній польщі авто копійки, навіть в московії де дороге розмитнення теж ціни суттєво нищі, народ наш мають незашо а народу це подобається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus