USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Україна повернула з полону 106 захисників – воїнів із Бахмутського напрямку

25 Травня 2023 14:23
У четвер, 25 травня, відбувся черговий обмін полоненими між Україною та країною-агресоркою. З російського полону повернулися 106 громадян.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

За його словами, додому повернулися воїни з Бахмутського напрямку – 8 офіцерів та 98 солдат і сержантів.

«Вони билися за Бахмут і здійснили подвиг, який не дозволив ворогу наступати далі вглиб нашого Сходу. Кожен з них – герой нашої держави», – наголосив Єрмак.

Серед тих, кого повернули з ворожого полону, чимало вважалися безвісти зниклими.

«Координаційний штаб з питань поводження із військовополоненими, вся наша команда виконують завдання Президента якомога швидше повернути всіх додому. Володимир Зеленський окреслив цю задачу як одну з ключових.

Наш справжній дім там, де про нас думають. Україна, яку ми будуємо всі разом – це місце, де людина, громадянин, є найвищою цінністю. Країна, в якій думають про людей. Наше суспільство мислить саме такими категоріями.

Всі наші люди будуть вдома. Працюємо над цим далі. І кожен обмін робить нас на крок ближчими до цієї мети», – наголосив Єрмак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus