USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна повертатиме Саакашвілі, – Зеленський

3 Жовтня 2021 14:08
Експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, який був затриманий в Грузії після повернення, мають відпустити й повернути в Україну, оскільки він є громадянином України.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час з’їзду партії «Слуга народу» в Трускавці, передає ТСН.

«Я як президент України постійно займаюсь тим, що повертаю громадян України. І всі наші інституції, включаючи МЗС, і наші посольства, які працюють в Грузії, і на рівні посла Грузії в Україні, і розмови між нашими Кабмінами, на рівні прем’єрів, ми всі будемо цим займатися. Пан Саакашвілі також є громадянином України, тому це також його стосується», – заявив Зеленський.

Читати ще: Саакашвілі та українська нардепка публічно зізнались у стосунках

Водночас президент уточнив, що не знав, що Саакашвілі поїхав до Грузії.

«Я був дуже здивований... Вважаю, що це неправильно, тому що він у державній владі», – додав він.

Нагадаємо, Саакашвілі заарештували 1 жовтня, коли він повернувся на батьківщину, де проти нього відкриті численні карні справи, а по двох – навіть винесено вирок.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі сказав, що «правоохоронці заздалегідь дістали інформацію про його пересування з України до Грузії і все тримали під контролем. Його заарештували, обравши правильне місце і час, аби не створювати загрози».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
дідо Показати IP 3 Жовтня 2021 14:27
Для чого нам цей провокатор?
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2021 14:29
Авжеж, зі зброєю в среці.
Всезнайко Показати IP 3 Жовтня 2021 14:56
А нах він тут?
Зелёный нацюцюрнык Показати IP 3 Жовтня 2021 15:27
Галстуки научит правильно кушать.
Я Показати IP 3 Жовтня 2021 15:53
придурок буде афериста витягати...
Євросоюз Показати IP 3 Жовтня 2021 15:53
Повернути того пітуха з обсмоктаною краваткою - тяжка праця, пане президенте..... Краще збирайте свою братію, і їдьте за ним слідом.
93 Показати IP 3 Жовтня 2021 16:42
Та все нормально, приїде в Україну зроблять національним героєм
Прості питання Показати IP 3 Жовтня 2021 17:35
Хто його випустив? Через стіну яценюка? Чи через український Крим? Це ж не Янукович! ДПСУ розігнати наh.
1+1 Показати IP 3 Жовтня 2021 18:25
Лохам зреліщ
Зрозуміло Показати IP 3 Жовтня 2021 18:32
Українську частину передадуть Україні, а грузинська частина залишиться за гратами в Грузії. Все добре і по Закону. А комусь треба половину Саа-ах какого человека?
Народна прокуратура Показати IP 3 Жовтня 2021 18:40
Саакашвілі - це трянський кінь. Порошенко свого часу теж зробив йому послугу: пустив в Україну, надав громадянство і призначив на державну службу. У відповідь ця свиня почала баламутити людей і піарити себе любого. Розумний вчиться на чужих помилках, дурний - на своїх, а ідіот ніколи не вчиться. Якісь проблемні у нас президенти
Степан (Крымчанин) до Народна прокуратура Показати IP 3 Жовтня 2021 20:50
"Якісь проблемні у нас президенти"-какой народ, такие и президенты.
Нєа до Степан (Крымчанин) Показати IP 4 Жовтня 2021 16:08
Те що народу гарно підсовують якусь кандидатуру і не дають можливості вибору не означає що народ хотів обрати саме цього кандидата. До того ж президенти з народу не виходять від слова ніколи. Ці особи ніколи до народу себе не відносили і відносити не будуть. Інше діло що народ дуже пасивний, так це так.
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2021 21:47
Самое чудное, что эта нанюханная скотина вместе с Бакановым создавала офшоры, чтобы прятать деньги, покупали с друганами самую дорогую недвижимость Лондона, и при этом преследовали меня, купившего самый обычный дом на свое собственное имя. Твари и мрази
Вася Показати IP 3 Жовтня 2021 21:53
Грузинский премьер заявил, что Саакашвили просится назад, в Украину. Но Грузия его не отдаст. Точнее, отдаст, но только после того, как он проведёт за решёткой весь положенный срок. У себя на родине, разумеется. Этот пост скорее не столько для украинцев, сколько для грузин. Хотя и для украинцев тоже. Просто чтоб вы понимали, насколько Саакашвили "любит" вас и саму Грузию. Этот человек любит только две вещи - деньги и власть. Власть и деньги.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 10:11
звичайно забирати. він же ж так нам "треба" а ми з усіма посварились країнами чи ще хтось лишився? ще з Грузією посваріться через того грузіна. може посадили то є за що? не думали? просто цирк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus