USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна – у топ-5 за смертністю через брудне повітря

16 Квітня 2018 18:26
Україна займає одне з п'яти місць у світі за кількістю смертей через забруднення повітря. Про це повідомив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, передає "РБК-Україна".

За словами Семерака, за останні кілька років була розроблена важлива концепція низьковуглецевого розвитку. У цьому документі інтегровано багато сфер, які покликані змінити майбутнє всього світу.

"Ми входимо в п'ятірку пріоритетів у всьому світі. Україна займає зараз одне з п'яти місць за кількістю смертей через забруднення повітря", - розповів міністр.

Зазначається, що у 2016 році Україна ратифікувала Паризьку кліматичну угоду.

"У грудні минулого року на саміті, який був організований президентом Франції, відбулися великі зрушення. Світ змінюється. Україна дуже швидко підписала кліматичну угоду. Україна була третьою, хто ратифікував цю угоду. На останній зустрічі сторін учасників в Бонні, оцінювалася ефективність кліматичної політики країн світу, Україна зайняла 17 місце за 2017 рік. А в минулому році ми були більш ефективні, ніж весь Європейський союз. Далі ми прийняли нову концепцію кліматичної політики", - додав він.

Також Семерак зазначив, що боротьба з забрудненням клімату в світі на другому місці після боротьби з тероризмом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 16 Квітня 2018 18:57
Богу дякувати, в нас повiтря чистеньке
Міський житель Показати IP 16 Квітня 2018 19:04
Ото і є характерна позиція урядовця ! Проблему озвучив - все вірно. Тільки ж не хоче, не може, не вміє, боїться, лукавить, бреше, тобто робить все, щоби не сказати, а чого ж квотами на викиди в атмосферу торгуєте ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus