USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україною знову прокотилася хвиля «мінувань»

15 Листопада 2019 13:50
Вчора, 14 листопада, Україною знову прокотилася хвиля повідомлень про мінування, які виявилися неправдивими. Зокрема, шукали вибухівку і в обласному центрі Волині.

Основний «удар» прийняли на себе такі міста як Черкаси, Харків, Одеса, Краматорськ та Київ. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

Так, у Черкасах надійшло анонімне повідомлення про вибухівку у понад 120 об’єктах, серед яких житлові будинки, лікарні, торговельні центри, банки, вокзали та дитячі садочки.

В Одесі було «заміновано» усі ТЦ, лікарні, садочки, готелі, банки, вокзали та Міжнародний аеропорт «Одеса».

У Краматорську невідомі «мінували» залізничний вокзал. У Києві, окрім центрального вокзалу та аеропорту «Жуляни», надійшло повідомлення про вибухівку понад 800 дитсадків, 22 пологових будинків, близько 30 лікарень та більше сотні ТЦ.

Тим часом, у Луцьку стало відомо про шкіл, дитсадків та лікарень. Вчора після 16:00 до правоохоронців надійшло електронне повідомлення про начебто замінування низки об’єктів в обласному центрі.

Також у Харкові не підтвердилась інформація про мінування більше 300 об’єктів, серед яких готелі, лікарні, пологові будинки, торгівельні центри та житлові будинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus