USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

УКРОП закликає ВР ухвалити законопроект про індивідуальні лічильники

19 Грудня 2017 17:44
Верховна Рада має невідкладно розглянути та ухвалити проект закону № 5722-д «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу», який обмежує право монополістів на відключення від газопостачання побутових споживачів. Про це під час брифінгу в парламенті заявив голова політради УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко. Про це інформує прес-служба партії.

«Закликаємо парламентарів, щоб вони не розходилися по кулуарах Верховної Ради, а пам'ятали про своїх виборців, яких сьогодні облгази цинічно відрізають від газопостачання», – наголосив нардеп.

Укропівець зазначив, що у разі провалу голосування за цей документ уже з 1 січня 2018 року газові монополісти офіційно отримають право відключати від газопостачання побутових споживачів, які не встановили загальнобудинкові лічильники.

Тарас Батенко нагадав, що раніше профільний комітет схвалив і рекомендував парламенту ухвалити законопроект про забезпечення комерційного обліку природного газу.

Документ напрацювали представники більшості фракцій Верховної Ради на основі альтернативних законопроектів, серед яких була й законодавча ініціатива УКРОПу.

«Ми маємо намір консолідувати сесійну залу, так само як раніше змогли об'єднати представників різних фракцій з тим, щоб вони відкликали свої альтернативні законопроекти для реєстрації єдиного спільного документа», – наголосив Тарас Батенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканець Показати IP 19 Грудня 2017 18:19
Вже ухвалили!!!Повний провал і зневага як до громадян,так і до своїх прямих обовязків.ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ!Думайте за кого голосуєте.Верховну зраду розігнати і нові вибори терміново,бо ми котимось в прірву,хоча можливо вже там.Це просто знущання над нами.Ці вир.... ще і не прийняли закон про спортивну зброю і це коли гинуть молоді достойні громадяни,бо ці в зраді вже не громадяни.Емоційно,але накипіло...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus