USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Укриття центру фізичного здоров’я на Волині оновлять

29 Березня 2024 20:59
Володимирський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», що на вулиці Драгоманова, 20 у Володимирі, запланував поточний ремонт з усунення аварійного стану споруди цивільного захисту (укриття).

Тендер на роботи тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 30 березня.

Очікувана вартість поточного ремонту укриття становить 3,03 мільйона гривень.

Роботи включатимуть поліпшене фарбування стель, улаштування перегородок, мурування окремих ділянок внутрішніх стін із цегли, штукатурення та фарбування поверхонь стін, улаштування покриттів із керамічних плиток, заміну дверей, електромонтажні роботи, сантехнічні роботи, встановлення умивальників та унітазів, утеплення цоколя, вимощення території тощо.

Поточний ремонт споруди цивільного захисту Володимирського центру фізичного здоров’я населення хочуть закінчити до 30 вересня 2024 року.

Читати ще: Для волинської школи збудують укриття за 8,6 млн

Нагадаємо, за пʼять мільйонів гривень планують облаштувати укриття Зеленського ліцею Ковельської міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus