USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Укрзалізниця запустила спецбронь квитків для військових

25 Липня 2023 06:17
Укрзалізниця виділяє спеціальну бронь для використання військовослужбовцями, які їдуть у відрядження чи відпустку, яка дає можливість отримати місця навіть у піковий сезон.

Укрзалізниця пояснює, що розподіляють ці броні військові комендатури. Броні становлять як мінімум 4 купейних та 4 плацкартних місця на кожному рейсі.

«Такі квитки надходять у вільний продаж виключно після того, як всі заявки від військових уже задоволені. Відбувається це не раніше, ніж за 6 годин до відправки поїзда, щоб навіть у випадку потреби день-в-день наші захисники та захисниці могли такою бронню скористатись», – сказано у повідомленні.

Щоб придбати квитки з цієї «військової» броні, потрібно:

Звернутись до чергового по вокзалу, який спрямує пасажира до військової комендатури (комендатури є у Львові, Рівному, Ужгороді, Івано-Франківську, ст. ім. Т. Шевченка, Знамʼянці, Одесі, Миколаєві, Подільську, Харкові, Полтаві, Конотопі, Києві, Житомирі, Козятині, Жмеринці, Дніпрі, Запоріжжі та Покровську) або зателефонувати до Контактного центру Укрзалізниці на спеціально виділену гарячу лінію за номером 0 800 503 222: оператори детально проконсультують пасажира по всьому процесу;

У військовій комендатурі пасажиру при пред’явленні військового квитка та документа, що підтверджує необхідність здійснити поїздку саме в конкретний день (посвідчення про відрядження, відпускний квиток), видадуть талон на придбання квитка;

Цей талон треба предʼявити касиру у спеціалізованій касі для військовослужбовців або в будь-якій касі на будь-якому вокзалі. За цим документом пасажиру виведуть з-під спеціальної броні квиток і тут же його можна придбати.

Якщо в місті, де перебуває військовослужбовець, немає комендатури – скористатись спеціальною бронею можна також у всіх касах за предʼявлення ВПД (військового проїзного документа), який дає право на безкоштовну поїздку. Отримати цей документ військовослужбовці можуть у своїх частинах.

Спеціальна бронь на місця знімається за 6 годин до відправлення поїзда. Укрзалізниця рекомендує приїжджати на вокзал за 8 годин до відправлення поїзда або раніше, щоб встигнути отримати талон і придбати квиток.

Отримати консультацію з усіх можливих рейсів, пересадочних маршрутів, адреси всіх комендатур, кас для військовослужбовців та інформацію щодо спеціалізованої броні на квитки можна на виділеній спеціально для цього гарячій лінії за номером: 0 800 503 222.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus