USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ураган Доріан виніс на берег Флориди пакети з кокаїном

6 Вересня 2019 09:14
Ураган Доріан, який охопив США, виніс на узбережжя пляжу в місті Мелборна у Флориді пакети з кокаїном. Кожен з них поліція оцінила, приблизно, в 30 тисяч доларів, пише Кореспондент з посиланням на CNN.

Так, спочатку перехожий на пляжі Paradise виявив дивний кілограмовий пакунок з написом Diamant, про що повідомив поліцейським. Правоохоронці прибули на місце і виявили кокаїн.

Пізніше за 30 миль поліцейські знайшли на пляжі сумку, в якій знаходилося ще 15 таких же пакетів з кокаїном.

Всі знайдені наркотики передали в службу митного і прикордонного контролю США.

Нагадаємо, ураган Доріан посилився до найвищої п'ятої категорії. Очікується, що після проходження Багамських островів ураган накриє південно-східне узбережжя США. Відомо, що на Багамах жертвами урагану стали не менш як 20 людей.

Як повідомлялося, через ураган «Доріан» три мільйони людей у чотирьох американських штатах просять евакуюватися. Крім того, Дональд Трамп ввів режим НС у Флориді і скасував свій візит до Польщі на заходи, присвячені початку Другої світової війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus