USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уродженку Луцького району, яку звільнили з полону, нагородили орденом

4 Грудня 2022 13:27
Звільнену з полону уродженку села Четвертня Луцького району Катерину Павленко нагородили орденом «За мужність».

Про це йдеться в указі Президента України від 2 грудня.

«За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, незламність духу і вірність військовій присязі постановляю нагородити орденом «За мужність» ІІ ступеня Катерину Василівну Павленко – старшого матроса», – йдеться у повідомленні.

Додамо, Катерина Павленко довгий час жила і працювала в Луцьку. З чоловіком переїхала до Миколаєва, де влаштувалася в одну із військових частин на посаду санінструктора. 12 квітня – день, коли Катерина востаннє була на зв’язку.

Як ми писали, президент нагородив трьох звільнених з російського полону волинянок – Аліну Паніну, Людмилу Кравчук, Олександру Крученко.

Нагадаємо, 17 жовтня з російського полону вдалося звільнити 108 жінок, серед яких 37 евакуйованих з «Азовсталі», 11 офіцерів та 85 рядових та сержантів.

Читати ще: Сльози радості і щастя: звільнена військова медичка з Луцька вперше зустрілася з рідними. Відео

Із полону звільнили військову медичку з Луцька Людмилу Кравчук і ще трьох волинянок: 25-річну Аліну Паніну, уродженку села Четверня Луцького району Катерину Павленко та Олену Бійковську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus