USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В аеропорту Борисполя не пустили в Україну 35 ізраїльських туристів

19 Лютого 2019 20:33
У вівторок, 19 лютого, близько 35 ізраїльтян, які прибули до Києва ранковим рейсом компанії «Ель-Аль» не пройшли паспортний контроль в аеропорту Бориспіль.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці користувача Edward Doks.

Серед тих, кого не допустили в Україну, виявився і Йохай Даган – гід, що супроводжував групу релігійних ізраїльтян, які приїхали поклонитися могилам єврейських праведників.

«Екскурсовод з грошима на харчування та готелі депортують в Ізраїль! А також ще 16 ізраїльтян. Понад 35 пасажирів утримували більше 4 годин.

Ізраїльтяни масово здають квитки. Кому знадобилося вбивати туризм в Україні напередодні сезону?»- йдеться в повідомленні.

Як повідомляє ізраїльський портал Ynet, такі дії українських прикордонників можуть бути реакцією на відмову у в’їзді для українців. Минулого року Ізраїль відмовився прийняти 4 430 українців, хоча в 2017 році кількість відмов становила лише 1400.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 19 Лютого 2019 21:23
А до речі - цілком правильно. Поцікавтесь у багатьох наших відпочивальників, як приємно купити за сотню-дві франклінів екскурсію на день до Єрусалиму, а замість Храму І Стіни плачу побачити камеру в аеропорту зсередини. І до того ж депортацію отримати, фактично без права оскарження. Тому хай поменше ниють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus