USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В облраді - проти надання надр Волині в користування

6 Квітня 2016 10:56
Профільна комісія Волинської обласної ради рекомендувала не погоджувати надання надр у користування низці підприємств, мотивуючи це тим, що документи потребують подальшого вивчення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 6 квітня.

Депутати розглянули проект рішення про погодження надання надр у користування ТОВ «Перша Волинська старательська артіль» (ділянка «Галузія»).

Члени комісії звернули увагу на те, що відповідні управління не вивчили документи, які надало підприємство. До прикладу, у документах вказано, що рекультивація ділянки не передбачається. Як зауважив член комісії, голова ОДА Володимир Гунчик, документи повинні розглянути профільні управління та структури центральних органів влади, облдержадміністрації із залученням районних рад та РДА, а вже опісля розгляд питання можна виносити на сесію. Разом з тим, він пропонував надати документи в профільне управління ОДА та екологічну інспекцію для детального вивчення та надання висновків.

Як запропонував голова комісії Василь Столяр, члени комісії вирішили рекомендувати облраді не підтримувати надання надр в користування.

Аналогічні рекомендації ухвалили щодо низки інших проектів рішень: щодо погодження надання надр у користування ТзОВ «Асоціація міжнародної комерції «Агро+» (ділянка «Польська Гора»), ТзОВ «Любешівська старательська артіль» (ділянка «Бірки»), ТОВ «Гірничодобувна артіль «Деревок» (ділянка «Деревок») та ТзОВ «Т.П.П.» (ділянка «Северинівка»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
DRAKULKA Показати IP 6 Квітня 2016 13:33
Ну от написали цілу статтю, а читач вибачте х**н розбере про шо мова йде - надра в користування.. гірничодобувні підприємства.. Хто що хоче робити, чи глину в кар'єрах копати, чи вугілля в шахтах рубати? Ні слова ж і ні згадки про бурштин та його промислову заготівлю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus