USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правоохоронців закликають провести перевірку щодо інциденту в Шацькому районі

14 Серпня 2015 11:50
Правоохоронців закликають провести перевірку щодо інциденту у Шацькому районі.

Здійснити службову перевірку з приводу стрілянини у Шацькому районі просять прокурора області та начальника УМВС у Волиньраді.

Про це йшлося під час 36 сесії Волинської обласної ради 14 серпня.

З депутатським запитом до начальника УМВС України у Волинській області та прокурора області звернувся депутат Василь Столяр. Він просив провести службові перевірки за фактом інциденту, що трапився 19 липня у Шацькому районі. Він закликав прокурора та очільника УМВС подивитися, як міліція ставилася до стрілянини у громадян (з його слів, надійшло 10 заяв від людей, у яких стріляли, натомість до єдиного реєстру кримінальних проваджень ці дані внесені як шахрайство, а не як загроза життю людини).

Запит підтримали депутати облради.

Нагадаємо, 19 липня 2015 року у Шацьку невідомі чоловіки в масках завітали на обійстя до одного з бізнесменів. Чоловіки не представились, однак одразу заявили, що не пустять господаря на територію його володінь, а саме – ягідну плантацію зі збору лохини, аргументувавши це тим, буцімто він бандит.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКА МІЛІЦІЯ ЗНАЛА ПРО МАЙБУТНЮ СТРІЛЯНИНУ НА «ФЛОРІ»

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сьогодні, 14 серпня, Василь Столяр повідомив про вихід з депутатської групи «Волиняни».



Василь Столяр
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ДАВНО Показати IP 14 Серпня 2015 12:06
раніше ніхто непросив . просто затримували-пакували а вже потім аргументували . а тут що то нове-просют міліцію виконувати свою роботу ? а якщо вони нехочуть то що ?
пу Показати IP 14 Серпня 2015 12:21
Майдан тоже за все хорошее и против всего плохого стоял. И все там были умны, талантливы, доброжелательны и знали, как утром после победы они осчастливят страну и человечество. Интересно, где теперь эти чудные поросята и откуда взялись полчища грязных наглых свиней?
Кріс до пу Показати IP 14 Серпня 2015 14:21
Всех, кто на фото - посадить!))
стас Показати IP 14 Серпня 2015 12:30
Викликати Нову Поліцію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus