USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В окрузі луцького депутата капітально відремонтували усі двори

11 Лютого 2019 16:04
За час депутатства Олександра Козлюка округ №31 в районі проспекту Соборності став одним із кращих у Луцьку за рівнем благоустрою. У 2018 році за ініціативою депутата тут було здійснено капремонт прибудинкових територій ще у двох дворах округу, в результаті чого весь район має капітально відремонтовані двори, дороги, пішохідні доріжки та сквери.

Що вдалося зробити в минулому році – звітує Олександр Козлюк.

Капітальний ремонт прибудинкових територій по пр. Соборності, 38, 38а, 40, 42, 42а, ініційований депутатом Олександром Козлюком, став завершальним для його округу. Нині цей район – чи не єдиний у Луцьку, де відремонтовані всі двори, дороги та пішохідні доріжки.

У дворах облаштовано нові дитячі розважальні майданчики, здійснено благоустрій зелених зон, створено всі умови для комфортного руху пішоходів, зокрема і для осіб з інвалідністю, а також для мам із колясками. Особливістю капремонту у вказаних дворах стало облаштування бруківкою не тільки тротуарів, але і проїжджої частини, паркувальних та сміттєвих зон.

За словами Олександра Козлюка, бруківку обрали тому, що двори мають підземні комунікації, й у випадку їх ремонту не потрібно буде знімати асфальт і руйнувати зовнішній вигляд двору. Достатньо буде розібрати бруківку, провести ремонтні роботи, а потім викласти її назад. Так територія збереже привабливий вигляд. Загалом облаштування бруківкою додало затишку та комфорту вказаним дворам, які кардинально змінили свій вигляд.

«Детальний проект ремонту дворів ми узгоджували з мешканцями, – розповів Олександр Козлюк. – Визначили, чого потребують люди, і всі побажання жильців врахували при здійсненні робіт. На прохання людей були зроблені пониження і спеціальні спуски біля під’їздів, що є важливим для людей з інвалідністю. Також викладено бруківкою велику кількість пішохідних доріжок, розширені місця для паркування, відведені зони для смітників, облаштовано сучасне освітлення і зони для дитячих розваг.
Найважливіше те, що люди позитивно поставилися до змін і сьогодні користуються рівними дорогами, замість розбитих і вкритих калюжами, якими вони були в минулому. Мені дуже приємно відзначити, що всі двори в окрузі, за який відповідаю, вже відремонтовано, як я і обіцяв своїм виборцям».

Загалом в окрузі депутата Олександра Козлюка відремонтовано дворові території по пр. Соборності 32, 32а, 32б, 33, 34, 37, 38а, 38, 40, 42, 42а. Заїзди та пішохідні зони навколо будинків теж полагоджені.
Мешкаючи в одній із багатоповерхівок округу, який представляє у Луцькій міській раді, Олександр Козлюк постійно спілкується із місцевими мешканцями, знає всю проблематику території і спільно з жильцями вирішує важливі питання. Люди звертаються до свого депутата як особисто, так і по телефону, адже Олександр Козлюк повідомив свій номер телефону всім бажаючим в окрузі.

Також його часто можна зустріти в районі під час спілкування з головами ОСББ, із жителями будинків, під час виконання тих чи інших видів робіт. Депутат отримав прохання від мешканців про встановлення лавочок, смітників, додаткових ігрових елементів, а також про озеленення дворових територій.
У 2018 році Олександр Козлюк виділив значні кошти зі свого депутатського фонду на встановлення нових лавок та смітників у дворах по пр. Соборності, 32, 32а, 32б, 34, 36, 38, 38а, 40, 42, 42а. Встановлено 17 лавочок та 14 смітників. За підтримки депутата висаджено близько 500 саджанців берези, липи, сосни та ялини, облаштовано чотири дитячих пісочниці із завезенням піску.
Також за зверненнями мешканців депутат ініціював перевірку гральних закладів на відповідність до законодавчих вимог.
«Новою ідеєю, яку вдалося втілити в життя у 2018 році, стало святкове відзначення у дворах округу Дня захисту дітей, – розповів Олександр Козлюк. – Організував два таких заходи, які зібрали велику кількість місцевих мешканців, дорослих і малечі. І ці свята дійсно стали незабутніми для усіх нас. Така велика кількість учасників, цікаві розваги, спілкування з людьми – все відбулося чудово і яскраво. Такими святами ми відзначили завершення певних ремонтних робіт і просто створили гарний настрій для всіх присутніх».

Для маленьких учасників свята були організовані забави з різноманітними конкурсами, веселими іграми від аніматорів, запуском мильних бульбашок і врученням солодких подарунків. Організовані заходи отримали вдячні відгуки людей та позитивні реакції в Інтернеті.
Олександр Козлюк є головою постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру і одним із найбільш активних депутатів Луцької міської ради. Провів 8 депутатських комісій, на яких розглянули близько 800 питань, важливих для міста. Взяв участь у 14 сесіях Луцької міської ради, де ініціював близько 90 проектів рішень від профільної комісії, оскільки є її головою. Протягом минулого року він подав 16 депутатських звернень щодо благоустрою прибудинкових територій, встановлення обмежувачів руху тощо. Відстоював депутат і пришвидшення робіт по капітальному ремонту ліфтів, а також реагував на особисті звернення мешканців, надавав допомогу і сприяв вирішенню наболілих проблем, таких, як ремонт під’їздів і дахів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Пильний Показати IP 11 Лютого 2019 16:25
От кого в мера треба висувати! Наш мер - Козлюк
Джек Показати IP 11 Лютого 2019 16:31
То шо тут поганого?Відремонтовані двори-давайте його за це посадимо чи в АТО відправимо.
Сусід Показати IP 11 Лютого 2019 17:19
Євгенович, наш найкращий депутат, я за нього
Нормальний Показати IP 11 Лютого 2019 17:38
Нормальний той Козлюк чоловік!
Наталія Показати IP 11 Лютого 2019 17:41
Круто,що наш округ має такого депутата. Наші двори за його каденції покращили, "Європа,тут у Вас"- кажуть знайомі ,які приходять в гості і це приємно ,і аж гордість бере,що не даремно ходила на вибори,не прогадала. Дуже надіюсь,що місто не втратить,таку людину,яка працює для жителів Луцька
Мешканець Показати IP 11 Лютого 2019 17:43
Повага, Все зроблено комплексно, для людей. З родиною про приємно вийти в двір, а не ховатися в квартирі.
Олександра Показати IP 11 Лютого 2019 17:48
Скажу так - за наш двір не соромно. Малому є де гратися, з коляскою, проїхати без проблем. Якщо раніше щоб дійти до переходу ТАМТаму треба було подолати три полоси перешкод, то зараз це називаю приємною прогулянкою. Дякуємо щиро!
Вікторія Показати IP 11 Лютого 2019 17:58
Чесна та порядна людина! Прийде на допомогу кожному, хто звернеться!
Ірина Показати IP 11 Лютого 2019 18:22
Знаю Євгеновича не один рік, завжди допомагає у вирішенні проблем, старається для мешканців округу. Бажаю успіхів у подальшій роботі.
Людмила Показати IP 11 Лютого 2019 19:04
В нашому окрузі дійсно ще не було депутата до якого можна було не тільки звернутися а й вирішити позитивно питання = реально Козлюк порядний чоловік.
Андрій Показати IP 11 Лютого 2019 19:17
Дякуємо щиро за вашу активну допомогу нашому двору. Успіхів вам у роботі.
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2019 19:26
Дійсно порядний чоловік. Особисто звертався-не відмовив і на зайнятість не зіслався. Хай щастить
За Показати IP 11 Лютого 2019 19:50
Молодець. Якби всі депутати були такі то в нашому місті давно був порядок.
Андрій Показати IP 11 Лютого 2019 20:10
Один депутат з небагатьох , в якого дії не розбігаються зі словами.
Олег Показати IP 11 Лютого 2019 23:13
Олександр зробив двір зразком. Чому інші чиновники не беруть приклад? Олександр наснаги та успіхів у подальших звершеннях!
Ліна Показати IP 12 Лютого 2019 08:46
Відчувається що на округу є депутат!! Простий, людський і не байдужий. Приємно, що постійно турбується про людей.
Володя Показати IP 12 Лютого 2019 11:05
Хотів купити квартиру в цьому районі, так після таких ремонтів ціна квартир виросла, люди передумують продавати. Буду шукати, хочу мешкати в одному з цих будинків.
Макс Показати IP 13 Лютого 2019 09:21
Реально крутий ремонт дворів і тепер якщо будуть щось копати то просто розібрали плитку зробили і поклали на місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus