USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В останньому матчі Ліги чемпіонів «Динамо» програло «Бенфіці»

8 Грудня 2021 23:55
Пропустивши два голи у першому таймі, київське «Динамо» програло португальській «Бенфіці» в останньому для себе матчі цьогорічної Ліги чемпіонів – 2:0. Кияни посіли останнє місце у групі, тому єврокубки в цьому сезоні для них завершилися.

Яремчук вже на 1 хвилині міг виводити «Бенфіку» вперед: форвард скористався провалом захисту киян, отримав м‘яч та пробив у дальній кут, але Бущан у неймовірному стрибку врятував «Динамо». Українська команда відповіла не менш небезпечним моментом на 8 хвилині: Буяльський отримав м‘яч з глибини та викотив на пусті ворота Циганкову, однак вінгер якимось дивним чином не влучив, пробивши над поперечиною.

Читати ще: «Динамо» розгромило «Верес» на «Авангарді» у Луцьку. Фоторепортаж

А на 16 хвилині Яремчук використав свій другий момент: український форвард замкнув простріл Маріу – 1:0. На другий гол португальці не змусили довго чекати: на 22 хвилині Вербич помилився та в боротьбі вибив м‘яч назад, але за лінією захисту киян знаходився Жилберту, який спокійно розстріляв ворота Бущана – 2:0.

Після другого взяття воріт «Бенфіка» продовжила контролювати гру, не дозволивши створити динамівцям жодного моменту до кінця першого тайму.

У другому таймі гра заспокоїлася, «Бенфіка» не пресингувала так сильно, як у першій половині, вирішивши зіграти від захисту. Натомість кияни більше грали поблизу карного майданчика португальців.

Читати ще: «Шахтар» завершив виступ у Лізі чемпіонів нічиєю з «Шерифом»

Зокрема на старті другого тайму по воротах «Бенфіки» пробивали Буяльський та Миколенко, але в першому випадку удар виявився несильним, а захисник не влучив у рамку воріт.

За 15 хвилин «Динамо» могло відквитати один м’яч: Шапаренко відреагував на забігання Тимчика до карного майданчика та навісив на флангового захисника, однак воротар португальців зреагував на удар головою.

До кінця матчу кияни так і не змогли організувати жодне взяття воріт, тож «Бенфіка» святкувала впевнену перемогу (2:0), яка дозволила португальцям посісти друге місце в групі та вийти в 1/8. Натомість «Динамо» у цьогорічній Лізі чемпіонів не змогло здобути жодної перемоги та посіло останнє місце в групі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 9 Грудня 2021 00:19
"цьогорічної Ліги чемпіонів" - а весною 2022 буде вже інша ЛЧ?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus