USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«В пам’ять про полеглих, покалічених і зниклих безвісти»: атовець з Волині вимагає від влади правди про війну

15 Липня 2020 23:05
Волинський атовець Богдан Пташник закликає народних депутатів підтримати ініціативу створення тимчасової слідчої комісії, яка повинна з’ясувати усю правду про трагічні події в Іловайську, Дебальцевому і Слов’янську.

Як відомо, депутатська група «Партія «За майбутнє», яку очолює волинянин Ігор Палиця, близько місяця працювала над зверненням про створення ТСК. Йдеться про ймовірну причетність п’ятого президента Петра Порошенка до збройної агресії Росїї.

Читати ще: Слідча комісія має відкрити правду на події в Іловайську, Дебальцевому і Слов’янську, – нардеп Тарас Батенко

«На днях в парламенті буде голосування щодо створення Тимчасової слідчої комісії по Іловайську, Дебальцевому та Слов'янську. Істину потрібно встановити - раз і назавжди!!! Закликаю всі фракції ВРУ надати своїх представників до складу цієї комісії! Закликаю всіх нардепів проголосувати за створення ТСК! Народ України має право знати все, що стосується цих подій! ВСІМ, кому не байдужа правда про війну! В пам'ять про полеглих, покалічених і зниклих безвісті! Щоб в майбутньому не допустити таких трагедій! Прохання підтримати і долучитись!» – написав ветеран у Facebook.
Читати ще: Ветеран АТО з Волині зустрівся з президентом Зеленським
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 16 Липня 2020 00:39
Ееееххх Нічого воїни не вчаться!!! Щачекайте ще років пять.... а там на вашу вимогу Вам у відповідь полетить від чиновника- Я тебе туди не посилав!!! Неивірите?? Запитайте авганців!!
А як Показати IP 16 Липня 2020 07:13
Той атовець уник призову у військові частини по мобілізації, пропоную провести розслідуваня. Кому потрібні ті провали зразка 2014 року.А чому тоді немає розслідування по КРИМУ, провали почались з Криму.
Народна прокуратура Показати IP 16 Липня 2020 21:16
Якби у нас не було стільки Бульб, то й не було б 73%, які тепер розставили своїх чиновників

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus