USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Через буревій у Польщі загинула людина, є поранені

22 Червня 2018 10:25
Щонайменше 10 осіб, включаючи пожежника, отримали поранення, а одна людина загинула в результаті буревію, що прокотився Польщею.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на RMF 24.

Найбільших руйнувань буревій завдав мазовецькому воєводству. Сильний вітер пошкодив близько 300 будинків, в тому числі 185 житлових.

В результаті негоди постраждали десять осіб. Так, у місцевості Ідзікув у Нижній Сілезії на автомобіль, в якому подорожувала родина з чотирьох осіб, впало дерево. Декілька випадків були пов’язані з потраплянням у людей частин пошкоджених будинків та гілок дерев.

Крім того, поранення отримав віце-бургомістр міста Воломін. Вранці влада міста повідомила, що він помер у лікарні.

В результаті негоди надзвичайним службам довелося втрутитися 4,5 тисяч разів. В ліквідації наслідків негоди взяли участь понад 20 тисяч працівників. Найбільше викликів були пов’язані з поваленими деревами.

Станом на ранок п’ятниці 74 тисячі споживачів залишаються без електроенергії, в четвер ввечері таких було понад 300 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus