USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні повністю відкрили єдиний реєстр підприємців

8 Листопада 2019 15:02
Міністерство юстиції України відкрило єдиний реєстр підприємців в повному обсязі.

Про це повідомила пресслужба онлайн-платформи OpenDataBot, передає УНІАН.

«Тепер українці зможуть відстежувати зміни за рядом нових параметрів: номером реєстрації фізособи-підприємця (ФОП), підписантами, філіями. Для відкритих даних в Україні вкрай важлива публікація номера реєстрації ФОП, адже цей параметр дозволяє об'єднувати всю інформацію про підприємців в Україні», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що наявність номера реєстрації ФОП дозволить зробити іншим державним органам новий крок у відкритті даних.

Як приклад наводиться Державна податкова служба, яка зможе надати інформацію про податкові борги та податковий статус і при цьому зберегти персональні дані підприємців.

«Віднині Україна має найбільш відкритий реєстр бізнесу в світі», - цитує пресслужба засновника OpenDataBot Олексія Іванкіна.

Повний реєстр планується викладати у форматі відкритих даних один раз на тиждень.

Як повідомлялося, електронна онлайн-платформа OpenDataBot запустила новий сервіс безкоштовної здачі податкових звітів для фізосіб-підприємців.

OpenDataBot - платформа для роботи з державними відкритими даними. Компанія збирає, об'єднує і аналізує дані основних публічних реєстрів країни. Сервіс працює в популярних месенджерах - Telegram, Facebook Messenger, Skype, Viber - і дозволяє отримати актуальну інформацію про компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus