USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні вводять електронну систему розмитнення авто

27 Грудня 2019 16:09
В Україні запрацює електронна система розмитнення автомобілів, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі 112 Україна.

Система Електронний транспортний портал дозволить у кілька кліків бронювати дозволи, щоб не стояти в чергах.

«Ми робимо це в цифровому форматі. Поки додатково забирається цей дозвіл, в подальшому я розраховую, що буде з тією ж Польщею взагалі цифровий обмін», – заявив Криклій.

За його словами, Україна отримала від Польщі 15 тис. дозволів. Зараз в наявності залишилося понад 3 тисячі. Перевізники мають можливість звернутися за дозволом і отримати його.

З п’ятниці, 27 грудня, дозволи можна забронювати.

Міністр припускає, що в наступному році, в січні, Україна, можливо, підпише лібералізацію щодо автоперевезення з Білоруссю.

Раніше державна митна служба виклала в тестовий доступ калькулятор орієнтовної митної вартості та платежів під час оформлення авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 27 Грудня 2019 18:25
Мухи і котлети в одній посуді (Розмитнення і перевезення)
Іван Показати IP 28 Грудня 2019 14:30
До чого тут розмитнення автомобілів до дозволів
Олег Показати IP 6 Березня 2020 17:57
Цікаво коли вона запрацює і що це за дозволи для перевізників. А поки що люди користуються електронними сервісами, бо це дійсно зручно та швидко. Ось є такий сайт, щоб замовити пригон авто чи розмитнення https://varta.ua/ru/ від компанії Варта юа, доступний для кожного українця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus